«Поки красуні-жіночки ліпили смачні голубці, частинка волонтерів відвідала шпиталь»

«Поки красуні-жіночки ліпили смачні голубці, частинка волонтерів відвідала шпиталь»
  • Волонтерка з Махнівки Ірина Дигай написала пост звітності та подяки за пророблену роботу
  • Ірина зазначає: «Наша група розділилась. І поки красуні-жіночки ліпили смачні голубці, частинка волонтерів відвідала шпиталь та одну з лікарень м. Вінниця»

— Дякуємо Ігорю Лясківському, Галині Черній, Віктору Лясківському, Нелі Маліванчук, Марині Кожушній, Тетяні Стопіній, Тетяні Пашковській та невідомі відправники, всім нашим Титанам за гроші По дорозі з лікарнею зустрілись з Тетяною Подоляночкою Чудновець. Танюша завжди нас зустрічає з подарунками.100 євро на мʼясо ,томат та газ в балони. Нас попросили не виставляти фото, тож ми додаємо лише трішки. Дякуємо, за розуміння та допомогу. — пише Ірина Дигай

Адреса волонтерів: Махнівка, Соборна 8,

Відео дня

Реквізити для підтримки 

  • 5168752018455785

Нагадаємо, активні волонтерки з Махнівки, на чолі з Іриною Дигай, відкрилися і приступили до приготування у вівторок, 2 квітня. Нашим захисникам не доведеться вже нічого варити та тушкувати. Залишиться тільки відкрити пакет з готовою, уже звареною та приправленою любов’ю стравою та смакувати. У меню — голубці, гречка з м'ясом, горох з м'ясом, тефтелі, макарони по-флотськи. Якщо буде сезон і буде риба, то ще й вона з овочами.

Читайте:

Пацієнти нашої лікарні отримали від волонтерів одяг-трансформер

Оголосили збір на пікап у бригаду, де воює козятинчанин Василь Артемчук. Долучайтесь

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up