Герой України з Козятина Дмитро Фінашин увійшов до списку Forbes «30 до 30»

Герой України з Козятина Дмитро Фінашин увійшов до списку Forbes «30 до 30»
  • Герой України, нацгвардієць з Козятина, що на Вінниччині, Дмитро Фінашин увійшов до цьогорічного списку Forbes «30 до 30 творці майбутнього».
  • За версією Forbes Ukraine сюди потрапили військові, волонтери, а також представники бізнесу, науки, креативних індустрій, громадянського суспільства та органів державної влади.

«Forbes Ukraine вже вчетверте робить список «30 до 30». У проєкту проста базова ідея: знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших. Здається, треба змінювати філософію: українська молодь надзвичайно вмотивована, у лонг‐листі списку було понад 600 людей, історії більшості надихають. Із допомогою компетентного журі відібрано тридцятку», — йдеться у статті Forbes Ukraine.


Про Героя

Нагадаємо, історія нацгвардійця з Козятина Дмитра Фінашина, який у травні чудом зміг врятуватися після того, як дві доби поранений пробув сам у посадці, облетіла всю країну.Після того, як Президент України вручив Дмитру найвищу нагороду України, у нього побільшало масових заходів. Його запрошують на канали телебачення, підходять люди з своїми проблемами, які не могли вирішити на місцях раніше. В кінці січня цього року його ще з двома захисниками України запросили взяти участь у заходах Ukrainian Week у Вашингтоні.

Відео дня

Після зустрічі із земляками, що відбулася у ліцеї №5 минулої неділі, нацгвардієць Дмитро Фінашин, Герой України, яким пишається вся держава та який є уособленням незламності і волі до перемоги, подарував на згадку Козятинській громаді власноруч підписаний Державний Прапор України.

Днями стало відомо, що нацгвардієць з Козятина Дмитро Фінашин («Фін») знову повернувся у військовий стрій». Про це Герой України повідомив на своїй сторінці у фейсбук:

Після поранення й ампутації Фінашин не раз стикався з ситуаціями, коли люди від нього відверталися, казали недоречні фрази, знічувались. hromadske розпитало Героя України, що не варто казати людям, котрі мають каліцтва, аби не поранити й не завдати болю, і навпаки — як треба поводитися.

Читайте також:

Дмитро Фінашин пояснює, на які виплати має право військовополонений та члени його сім'ї

Козятинський благодійний фонд отримав від американського 25 тисяч доларів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Инга Мельничук

    Пишаємось нашим земляком!! Героям слава!!
  • Надежда Андреева

    Слава Герою України,нашому земляку .
  • Людмила Пацера

    Пишаюсь своїм земляком.Боже, бережи нашого героя🙏🇺🇦
  • Тетяна Безживотна

    Пишаюся нашими захисниками, Героям Слава

keyboard_arrow_up