«Я повернувся до строю». Історія нацгвардійця з Козятина Дмитра Фінашина

«Я повернувся до строю». Історія нацгвардійця з Козятина Дмитра Фінашина
  • Нацгвардієць з Козятина Дмитро Фінашин («Фін») знову повернувся у військовий стрій». Про це Герой України повідомив на своїй сторінці у Фб
  • Нагадаємо, що довелося пережити Дмитру та як відреагували козятинчани на його повернення до служби

— Я повернувся до строю! «Обмежено придатний у воєнний час». Кожна людина повинна зробити максимум для перемоги! Крім тебе , ти і так задонатив 100 грн минулого місяця. Головне, служити не йди! Ти вдома більше потрібен, — написав у дописі Дмитро Фінашин
 

Реакції козятинчан та знайомих Дмитра

Відео дня

Нагадаємо, що пережив «Фін»

Історія нацгвардійця з Козятина Дмитра Фінашина, який у травні чудом зміг врятуватися після того, як дві доби поранений пробув сам у посадці, облетіла всю країну.

Після того, як Президент України вручив Дмитру найвищу нагороду України, у нього побільшало масових заходів. Його запрошують на канали телебачення, підходять люди з своїми проблемами, які не могли вирішити на місцях раніше. В кінці січня цього року його ще з двома захисниками України запросили взяти участь у заходах Ukrainian Week у Вашингтоні.

Після зустрічі із земляками, що відбулася у ліцеї №5 минулої неділі, нацгвардієць Дмитро Фінашин, Герой України, яким пишається вся держава та який є уособленням незламності і волі до перемоги, подарував на згадку Козятинській громаді власноруч підписаний Державний Прапор України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up