Усик як розмінна монета

Позиція Усика, як і позиція гравців футболу в Москві, нічого в Україні не ділить. У нас давно все поділено. Оцінювати події потрібно з позиції наслідків. А наслідки такі — мільйони глядачів після подібних спортивних заходів приїдуть додому з думкою, що Росія успішна держава. І будуть розказувати всім: я ж бачив, там супер! За фактом, це обдурені Росією дипломати, які її будуть захищати і свідчити, що українці придурки, які воюють між собою і Росія тут ні до чого. Чемпіон світу Усик в Москві змагався силою з росіянином. За найменшими підрахунками бокс подивилися близько 10 млн людей з найпрогресивніших, найбагатших держав світу. Усик продемонстрував миролюбивість до росіян, повагу. Тобто, як у свій час заперечення Голодомору знайшли підтримку серед західних інтелектуалів і журналістів. Одні, приїхавши в Україну під час голодомору в 1933 році на територію, окуповану Радянським Союзом, де за свідченням інших джерел голодували люди, засвідчили, що на Україні все процвітає і їм повірив весь світ. У той час на Україні кожну хвилину вмирало 18 людей. Це була дуже добре організована кампанія з дезінформації, що проводилась радянською владою. І досягли неможливого — обдурили всіх.

Саме такою розмінною монетою високоорганізованої дезінформації використала Росія Усика, зважаючи на його самовпевненість, розумовість. Є всі підстави вважати, що Усик пав жертвою саме такої продуманої операції. Оце і є наслідки діяльності Усика для України і українців, що гинуть на фронті. І те зло, що він спричинив в пам’ять про тих хлопців, що погинули на передовій — це зрада мертвим і ненародженим ними українок і українців. Усик заперечив участь Росії у війні на сході.

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up