Героя Юрія Любарця нагородили орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)

Героя Юрія Любарця нагородили орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)
  • У Вінницькій обласній державній адміністрації сім’ям загиблих Героїв, які за мир та спокій в Україні віддали найдорожче — свої життя, вручили державні нагороди.
  • За особисту мужність і самовідданні дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагородили і Героя з Козятинської громади Юрій Любарця

— Щодня ми втрачаємо найкращих синів та дочок України. Героїв та Героїнь, які стали на захист нашої Батьківщини та до останнього подиху боронили рідну землю від підступного ворога…Неможливо висловити біль втрати. Але поки ми будемо пам’ятати наших захисників — вони будуть живі для нас. Сьогодні мав честь вручити високі державні нагороди родинам загиблих Героїв, які за мир та спокій в Україні віддали найдорожче – свої життя, — пише Сергій Борзов, голова Вінницької ОВА

Нашого полеглого Захисника Юрія Любарця нагородили орденом «За мужність» III ст. (посмертно) наказом президента від 28 вересня 2023 року.

Орден вручили батьку Героя

Відео дня

Рік тому, 21 лютого Козятинщину сколихнула трагічна звістка — в боях за Бахмут загинув солдат правопорядку, Герой , кулеметник Юрій Любарець 1990 року народження.

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (21)
  • Tanya Rimsha

    Вічна памʼять Герою і подяка
  • Инна Кравченко

    Світла пам'ять і шана Герою!
  • Марина Волынец

    Вічна пам'ять герою, низький уклін вам солдате!
  • Александр Сашка

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up