В річницю загибелі Героя Дмитра Гороф'янюка висадили 25 саджанців фруктових дерев

В річницю загибелі Героя Дмитра Гороф'янюка висадили 25 саджанців фруктових дерев
  • У суботу, 23 березня минула перша річниця з дня загибелі відважного Героя України Дмитра Горофʼянюка
  • За життя Дмитро висадив садок біля бабусиної хати, а в річницю загибелі Героя на його честь земляки висадили 25 саджанців фруктових дерев

У Глуховецькій громаді відбувся захід, присвячений річниці смерті Героя та відкриттю меморіальної дошки воїну —  захиснику Дмитру Горофʼянюку на фасаді Гуровецької філії.

— В цій школі пройшли дитячі та юнацькі роки нашого синочка. Хочемо висловити слова вдячності голові Глуховецької ОТГ Олександру Амонсу,  старості Непедівського старостату Галині Корніюк, директору школи Василю Лисюку за щирі співчуття і підтримку, отцю Валерію за панахиду та освячення дошки, Тетяні Савченко за пророблену роботу в організації та всім вчителям та небайдужим людям, які долучились до заходу, однокласникам, які памʼятають Дмитр , як хорошого і вірного друга! — написала Надія Гороф'янюк . У школі Ігор Ярмошевич започаткував шаховий турнір, присвячений нашому Герою. Також Надія Стрельченко ( Усмішка) написала вірш і видала книгу «Герої не вмирають». У цій книзі зібрані вірші присвячені Героям України. Дякуємо Мазуру Олегу за саджанці для саду .

Відео дня

Дмитро був аграрієм, перший крок він встиг зробити —  висадив садок біля бабусиної хати, а другий крок зробили сьогодні земляки — шкільний садок поповнився 25 саджанцями фруктових дерев, адже Герою навіки 25.

 

«Йому назавжди 25». У Пузирках попрощалися з Героєм Дмитром Горофянюком

Читайте також:

Минули річниці, як ми втратити Воїнів Андрія Ван-фун-фу та Василя Осіпчука. Пам'яті Героїв

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Зина Затушевская

    Вічна і світла пам'ять, низький уклін тобі Герою. 🙏🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Олена Кравець

    Вічна світла пам'ять Герою
  • Алла Ищук

    Вічна пам'ять і шана Герою!

keyboard_arrow_up