Минає рік, як в результаті мінометного обстрілу загинув Герой Юрій Любарець

Минає рік, як в результаті мінометного обстрілу загинув Герой Юрій Любарець
  • Рік тому Козятинщину сколихнула трагічна звістка — в боях за Бахмут загинув солдат правопорядку, Герой , кулеметник Юрій Любарець 1990 року народження.
  • Пам'ятаємо...

— Сьогодні знову страшна річниця загибелі нашого воїна Юрія Любарця, — написала очільниця Козятинської громади. — Вічна Слава Герою! Низький уклін та подяка за найбільшу жертву!

Про Героя

Юрій Любарець народився 6 травня 1990 року в нашому місті. Навчався в 5 школі. З жовтня 2008 року проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України. В червні 2010 року вступив на службу Лінійного відділу Управління Міністерства Внутрішніх Справ Південно – Західної Залізниці – водієм. З серпня 2010 по серпень 2012 р. працював на посаді інспектора роти батальйону патрульної служби лінійного відділу на ст. Фастів.

У 2012 році закінчив Національну Академію Внутрішніх справ. З травня 2012 року по вересень 2015 продовжив службу на станції Козятин на посаді слідчого. У 2013 році закінчив Ірпінську фінансово – юридичну академію. З вересня 2015 по 2017 рік працював у відділені поліції №2 у нашому місті на посаді слідчого.

Відео дня

З травня 2017 по жовтень 2022 року працював інспектором сектору патрульної поліції №2 м. Козятин. З грудня 2022 проходив службу у Національній Гвардії України.

Старший солдат, старший кулеметник 1-го відділення 3-го взводу 2-го батальйону, військової частини 3028 Національної Гвардії України загинув в результаті мінометного обстрілу позицій противником, в районі населеного пункту Спірне, Бахмутського району, Донецької області 21 лютого 2023 року.

«Він був справжнім козаком і справедливим слідчим»: громада попрощалася з Героєм Юрієм Любарцем

Читайте також:

На Запорізькому напрямку загинув воїн-захисник Олег Мороз з Молодіжного

Андрій мав вади зі здоров’ям, двічі був поранений і помер у госпіталі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (25)
  • Елена Рябоконь

    Вічна шана ,слава ,пам'ять тобі  Герой, спи спокійно ,низький уклін ,царство небесне, Ангел світла Юрій.😢🥀
  • Людмила Оленчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Іра Осьмірко

    Вічна пам'ять Герою🇺🇦
  • Марина Волынец

    Вічна пам'ять герою, низький уклін вам солдате! Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up