У нашій лікарні ремонтують КТ-апарат. Привезли його «серце» — рентгенівську трубку

У нашій лікарні ремонтують КТ-апарат. Привезли його «серце» — рентгенівську трубку
  • Через моря та кордони, розмитнення та кілометри, території декількох країн та час до Козятина добралася рентгенівська трубка, що є головною і найважливішою складовою ремонту комп’ютерного томографа.

Про це повідомляють на сторінці Козятинської ЦРЛ.

Нагадаємо,  у квітні  на позачерговій сесії нарешті виділили гроші на ремонт КТ-апарату для Козятинської ЦРЛ, який вийшов з ладу ще на початку року. На це спрямували 3,9 мільйонів гривень. Із залишків бюджету попередніх років 1,1 мільйон надали обласній скарбниці для будівництва фортифікаційних споруд.

— Декілька місяців тому за результатом тендерної процедури необхідне обладнання закупили у єдиної в Україні сертифікованої японським виробником КТ-апарату Hitachi Supria 16/32 української компанії ТОВ «УКРМЕДІН». Рентгенівську трубку компанія закупила безпосередньо у японського концерну Hitachi. І розпочалася довга дорога до Козятина, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Закуплену рентгенівську трубку до Козятинської ЦРЛ доставили і відучора столичні біоінженери розпочали процес встановлення та наладки «серця КТ-апарату». Рентгенологічне обладнання високоточної діагностики потребує уважного і якісного технічного супроводу при налагодженні. І цей етап ремонту вже розпочався».

Тож очікуємо на оголошення про відновлення роботи КТ-апарату рентгенологічного кабінету відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Читайте:

Пояснили, як працює Козятинська ЦРЛ під час повітряної тривоги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Корчевнюк

    Яка ціна буде щоб зробити томографію стопи???
  • Оля Дитрых

    Ура

keyboard_arrow_up