Вночі від 4° тепла до 1° морозу: прогноз погоди на Вінниччині на найближчі дні

Вночі від 4° тепла до 1° морозу: прогноз погоди на Вінниччині на найближчі дні
  • У вівторок, 26-го березня температура повітря в Україні очікується протягом дня +9+13 градусів, а вздовж смуги Сумщина-Черкащина-Херсонщина аж до Криму буде трохи свіжіше, +6+9 градусів.
  • Дощі пройдуть у східних областях, у більшості центральних (окрім Вінниччини), місцями у північних областях та на півдні, окрім Одещини. У нічні години ще навіть подекуди ймовірний мокрий сніг.
  • У матеріалі прогноз погоди з вівторка по п'ятницю, 26-29 березня по Вінницькій області

— Схоже, що холод нарешті завершується, принаймні, в найближчій перспективі, і далі, аж до початку квітня нас очікують чудові +15+22 градуси, — пише синоптик Наталка Діденко

Про погоду на Вінниччині

За даними вінницьких обласних синоптиків, у вівторок та середу погода буде обумовлюватись малоградієнтним полем високого тиску. Очікується хмарність з проясненнями, без істотних опадів. Вітер у вівторок північний 3-8 м/с, у середу південно-східного напряму 7-12м/с. Температура у вівторок вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 9-14° тепла. У середу вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 11-16°.

У четвер та п’ятницю область буде під впливом циклонічної діяльності по заходу Європи. При проходженні атмосферних фронтів, у четвер в другій половині дня та протягом доби в п’ятницю місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі. Вітер південно-східного напряму 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с . Внаслідок надходження теплої вологої повітряної маси з південного заходу, відбудеться підвищення температури вночі 3-8°, вдень 15-20° тепла.

Відео дня

 

Читайте також:

Як прихожани храму «Покрови» Благовіщення відзначали

«Антенні комплекси «Avenger» потрібні для того, щоб пташки літали ще далі»

Вальсували, провели фотосесію і влаштували танцювальний флешмоб

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up