«Антенні комплекси «Avenger» потрібні для того, щоб пташки літали ще далі»

«Антенні комплекси «Avenger» потрібні для того, щоб пташки літали ще далі»
  • Козятинчанин Олексій Янкевич, який волонтерить вже більше року, знову оголосив важливий збір на потреби спецпідрозділу аеророзвідки «Ірбіс», батальйону «Ягуар» 14-ї бригади Національної Гвардії України «Червона Калина».
  • Ціль збору — 280 тисяч гривень

Бійцям вкрай необхідні антенні комплекси «Avenger». Спочатку ціль збору — 140 тисяч гривень. Мало бути два антенних комплекси. Але згодом в процесі збору запит збільшився до 280 тисяч, адже потрібно не два комплекси, а чотири.

— Це батальйон мого батька, підрозділ його друзів побратимів, — розповідає Олексій. — Загалом збираю для їх бригади та батальйону. Антенні комплекси «Avenger» потрібні для того, щоб їх пташечки літали ще далі. А для чого саме літати — знаєте

Збір коштів Олексій оголосив на своїй сторінці в Інстаграм. Тим, хто задонатить від 150 грн (кожні 150 грн —  квиток), маєте шанс виграти тубус від ручного гранатомета BullSpike AT. 

— Якщо донатите не з моно — обов’язково залиште коментар із контактом. Також за донат від 2 000 грн бійці підпишуть для вас снаряд для скиду та відзвітують фотографією. Напис має бути не дуже довгий і без «крінжу». Обов’язково вказуйте якийсь контакт для зв'язку, в коментарі моно. Щоб мати можливість відправити Вам фото\відео. Тому, розпочинаємо. Дуже розраховую на ваш донат, репост та лайк! Ми вдячні всім хто долучився, будь яка допомога — важлива, не зупиняйтесь і все буде Україна.

Реквізити 

  •  Банка: https://send.monobank.ua/jar/6Fd5Gyjwfv
  •  Картка банки: 5375411216397476
  •  PayPal: [email protected]

 

 

 

Читайте також:

Зіграють благодійний концерт, щоб зібрати на авто десантникам

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up