Один циклон пішов, другі— на порозі. Про погоду до кінця тижня

Один циклон пішов, другі— на порозі. Про погоду до кінця тижня
  • Вітряно-сніжний циклон, який наробив чимало лиха вже практично за межами України. Хіба хвости його атмосферних фронтів ще попідсипають снігу на півночі та північному сході.
  • За прогнозами синоптиків у середу знову прийде активний молодий циклон із снігом та дощем, із сильним вітром.
  • І вже з 1-го грудня в нас знову циклон, проте із відчутним потеплінням.

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, сьогодні, у вівторок 28 листопада атмосфера подарує паузу Україні, щоб справитися із наслідками снігового циклону — почищити, поремонтувати, поприбирати, озирнутися.

В більшості областей України опадів не передбачається, на сході навіть можливі сонячні прояснення, лише в західній частині пройде мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу.

На дорогах — ожеледиця або снігова каша, або калюжі — як кому «пощастить».

Відео дня

Вітер ще залишатиметься рвучким, сильним, хоча й дещо стриманішим.

Температура повітря закріпить успіх циклону у розділі «сніг», не дасть розтанути, вночі очікується 4-10 градусів морозу!

—  Ви ж пам'ятаєте, що південні циклони ходять серіями. Так ось. У середу, 29-го листопада, показуватимуть наступну серію. Із південного заходу в Україну знову прийде активний молодий циклон із снігом та дощем, із сильним вітром. 30-го листопада циклон піде за межі України —  передишка. 1-го грудня в нас знову циклон, проте із відчутним потеплінням. Циклони прийшли, циклони підуть, а весна завжди була й буде, — підсумувала Наталка. 

Про погоду у Козятині



Нагадаємо

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up