«Якщо з калюжею на Винниченка нічого не робити, то дорога взимку буде непроїзна»

«Якщо з калюжею на Винниченка нічого не робити, то дорога взимку буде непроїзна»
  • Минулої п’ятниці до нашої редакції звернувся мешканець нашого міста Іван. Він повідомив, що час йде до зими, а на вулиці Винниченка велика калюжа. 
  • — Можливо редакція газети допоможе віднайти відповідальних за обслуговування зливових колекторів і стічних каналізацій. 

 У Козятині їх, на жаль, дуже мало, але це надзвичайно важливі споруди, які потрібно чистити ( обслуговувати). Це не тільки дискомфорт для жителів, а ще руйнування доріг, створення аварійних ситуацій для автомобілів, велосипедистів, пішоходів, — сказав козятинчанин.

З цим питанням ми звернулися до будівельника за фахом, колишнього начальника ЖКГ та нині діючого депутата Козятинської міської ради Євгена Малащука.

— Для початку треба асенізатором викачати з кринички водостоку все те, що там назбиралося, очистити від бруду та листя зливовий канал. У комунальному підприємстві «Чисте місто» є відповідна техніка і можливості, щоб вода на вулиці Винниченка за кілька днів з калюжі зійшла, —  сказав Євген Малащук.

Відео дня

Коли ми були на вулиці Винниченка, до нас підійшов чоловік, якого звуть Едуардом. Він пригадав, що років 10 тому за незначних снігопадів на дорогах міста сніг не чистили. 

— Так на вулиці Винниченка у відлигу з’являлися калюги з талою водою, поливало снігові острівці. Вода на спресованому снігу замерзала і на дорозі були «гори та долини». Якщо з цією калюжею нічого не робити, то цієї зими тут буде дорога для легкового транспорту непроїзна, — сказав чоловік. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерий Бенаш

    Балаканина !

keyboard_arrow_up