Бійка в кафе за участю преси: куди ще викликали поліцію?

Бійка в кафе за участю преси: куди ще викликали поліцію?

Кримінальна хроніка тижня від козятинської поліції

Обікрали в аптеці та на базарі

17 жовтня в аптечному кіоску Козятинської районої ради обікрали покупця. Невідома особа, яка стояла поруч в черзі, скоїла крадіжку гаманця. Поліція затримала злочинця. Ним виявився 14-річний козятинчанин. Сталася крадіжка і на ринку «Хлібодар». Там в обідню пору в козятинчанина також поцупили гаманець.

Того ж дня до райвіддліку надійшла заява з Верболіз про  побиття чоловіка. Йому нанесли тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів ребер справого боку.

Буйний журналіст

У Козятині по вулиці Винниченка в кафе біля мосту зчинилася сварка та  бійка. В чергову частину з письмовою заявою звернулась  жителька смт. Залізничне про те, що 18 жовтня у в період часу з 02 годин 00 хвилин до 02 годин 30 хвилин журналіст в приміщенні кафе - бару " Т", де вона працює,  порушував громадський порядок. Він виражався нецензурною лайкою,  а потім поліз у бійку з відвідувачкою закладу. Через це кафе змушено було припинити роботу.

Відео дня

Також з приводу цієї ситуації до поліції надійшла ще одна заява. На журналіста, що буянив у кафе. Мовляв той, вдарив жінку в лице, після чого погрожував їй фізичною розправою.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up