Вольова перемога «Моноліта» на полі суперника

Вольова перемога «Моноліта» на полі суперника
Дмитро Кобернюк показує партнерам, що вони йшли вперед
  • Якби в чемпіонаті Вінницької області був приз за волю до перемоги цей приз дістався би «Моноліту» адже футболісти Козятинської команди боролися не тільки з футболістами «Орлівки», а й з важким полем. Пропустивши м’яч у власні ворота вони не тільки зрівняли рахунок, а й перемогли

Чемпіонат Вінницької області у вищій лізі відновився після зимової перерви ще два тижні тому— 10 квітня. «Моноліт» в той день був вільним від ігор. Адже в групах А та В заявлено по 7 команд у кожній. Тож кожного туру якійсь команді з групи доводиться відпочивати. На восьмий тур чемпіонату ця черга припала «Моноліту»

Поки хлопці козятинської команди відпочивали їх обійшла на одне очко «Орлівка» з Орлівки, правда лише за набраними очками. За втраченими пунктами в групі В продовжує лідирувати «Моноліт» Тож гра 9-го туру мала визначити чи законне лідерство орлівчан.

Гра почалася без розвідки так, як команди вже давно вивчили одна одну. Приблизно рівним було й володіння м’ячем. Важкий від вологи газон футбольного поля та його нерівності часто приводили до втрат м’яча обома командами. А в єдиноборствах, щоб заволодіти шкіряною кулькою часто завершувалися порушенням правил.

Відео дня

Саме з стандарту (штрафного удару) був відкритий рахунок в матчі. Коли після пробиття штрафного футболістом «Орлівки» низом воротар гостей приготувався м’яч зафіксувати в руки, то м’яч вдарившись об землю трохи змінив напрям і по зрадницьки пірнув у ворота.

В пропущеному м’ячі можна винити горбате поле тільки зрівняти рахунок козятинській команді також допомогло пеле з нерівностями. Гол близнюк у ворота господарів провів Артем Шаповаленко.

 З таким рахунком завершилась перша половина зустрічі

У другому таймі картина на полі мало чим змінилася хіба, що монолітовці атакували трохи гостріше і були близькі, щоб змінити рахунок в зустрічі на свою користь. Були шанси на успіх і в команди господарів.

Та все ж за 20 хвилин до завершення гри «Моноліту» вдається вдруге засмутити господарів, м’яч на свій рахунок записав Микола Пастушенко.

Кінцівка матчу пройшла за деякої ігрової переваги козятинської команди. Вони мали більше шансів збільшити рахунок ніж господарі поля його зрівняти.

Після цієї перемоги маючи, гру в запасі «Моноліт» повернув собі лідерство у групі випереджаючи «Орлівку» на 2 пункти. У «Моноліта» 19 очок після семи матчів. У «Орлівки» 17 очок після 8-ми поєдинків. Третім в турнірній таблиці з 13 балами «Біофарм» з Літина. Попереду ще 5 турів. В 10 турі 1 травня «Моноліт» на своєму полі прийматиме авангардівців з Ладижина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 «Танки, пушки, Альоші з автоматами — це все про агресію» 10:14 У Музеї хліба в Білопіллі побудували нову огорожу, довжиною у 250 метрів photo_camera 09:00 Атака дронами із мису Чауда: летіло вороже залізяччя і через Вінниччину 08:05 У четвер місцями короткочасний дощ. Решта днів без опадів, з вітром та заморозками Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 21:35 Прийшла сама. Ірина Ткачук з Козятина знайшлась 18:21 У нашому районі горів житловий будинок. Чоловік отримав опіки спини, обличчя та рук 17:08 Пішла з дому і не повернулася: поліція розшукує козятинчанку Ірину Ткачук 16:28 Майже 200 родин пільгових категорій безкоштовно отримали насіння городини 14:18 Відкрили меморіальні дошки загиблим Героям Леоніду Галайчуку та Геннадію Когуту photo_camera 13:00 Козятинські студенти знайомились з організацію роботи у швидкісних поїздах Інтерсіті play_circle_filled photo_camera 12:00 Вулицю Степана Бандери вже залатали, взялися за Героїв Майдану photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up