«Моноліт» взяв реванш за поразку в першому матчі на полі суперника і вийшов у півфінал

«Моноліт» взяв реванш за поразку в першому матчі на полі суперника і вийшов у півфінал
  • У виїзному матчі ¼ Кубка Вінницької області з футболу Козятинський «Моноліт» поступився «Авангарду» з Ладижина з рахунком 0:1. У матчі відповіді, що проходив на стадіоні «Локомотив», козятинчани взяли переконливий реванш з рахунком 4:0 і вийшли до півфіналу

Дмитро Кобернюк № 3 готується до прийому м'яча 

В дебютній грі після зимової перерви футболісти «Моноліта» вийшли на поле в темно-синій формі, замінивши традиційно білу з блакитною стрічкою. На вболівальницьку братію зміна форми не дуже вплинула. Вони з нетерпінням чекали свисток судді про початок матчу.

Відео дня

Знаючи результат матчу в Ладижині, прихильники «Моноліта» надіялись, що їхні улюбленці відразу підуть вперед, щоб відігратися.Тільки початок зустрічі, як не дивно, був за гостями. Вони, правда, не створили чогось загрозливого біля воріт козятинської команди та посіяти нервозність в дії гравців «Моноліта» їм вдалося. Маючи перевагу в один м’яч авангардівці намагалися грати по рахунку першої зустрічі. А для того гості при атаках господарів застосовували щось схоже на пресинг і при кожній нагоді збивати тем гри. Така тактика червоних була виправдана, поки монолітовець Денис Хруль не пробив по воротах гостей в стилі голландця Ван Бастена. Виконаний удар на техніку опустився у верхньому правому куті від голкіпера.

Пропустивши м’яч, ладижинці трохи розкрилися. Правда, до відкритого футболу не дійшло. Вони в основному захищалися з надіями контрвипадів на ворота темно-синіх.

Та господарі відзначились вдруге — капітан команди Дмитро Балинський замкнув передачу автора першого голу Дениса Хруля.

Повівши в рахунку 2:0 господарі поля не зупинилися, адже забий гол гості і рахунок 2:1 влаштовує їхню команду, як м’яч проведений на полі суперника. Під завісу першої половини зустрічі Дмитро Балинський забиває на рідкість красивий м’яч головою, на вдвоє нижчій висоті ніж ріст  самого Дмитра. При рахунку 3:0 футболісти пішли на перерву.

На передньому плані автор першого м'яча Денис Хруль

В другому таймі той же Дмитро Балинський оформлює Хет трик. Після рахунку 4:0 гра заспокоїлась. Ладижинці не мріяли відігратися хотіли просто дограти. Господарі поля подумки вже прокручували в голові гру на виїзді з «Орлівкою» в чемпіонаті.

Праворуч автор Хет-трику Дмитро Балинський №17

Ще за інерцією монолітовці провели декілька змістовних атак, але неузгодженість в діях футболістів призводила до втрати м’яча. В такому ключі гра тривала до фінального свистка. «Моноліт» став четвертою командою, які у півфіналах поборються за вихід до фіналу. ФК Жмеринка «Факел», Липовець «Орлівка» з Орлівки і наш «Моноліт» поки четвертий претендент на один трофей.

Читайте:

Про гостьову поразку «Моноліта» 1:0 на полі суперника
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up