У центральному парку звучали чудові пісні

У центральному парку звучали чудові пісні

Народний аматорський районний хоровий колектив ”Прометей” дав святковий концерт

В п’ятницю 13 липня в міському сквері з нагоди 144-ої річниці з дня заснування Козятина виступали артисти. Це народний аматорський хоровий колектив ”Прометей” районного будинку культури. Концертна програма була розділена на п’ять частин. Спочатку прометеївці привітали всіх земляків. У виконанні хору із солістами Нелею Літвіновою, Світланою Мацюк Тамарою Азіковою та Ніною Дячук прозвучало три пісні ( “Бажаю щастя”, “Чебреці” та українська народна пісня “На городі бузина”).

В другій частині свого виступу хор ветеранів привітав молодь, роздіпившись на окремих солістів. Співали вокальний жіночий ансамбль за участі Лідії Барсук, Світлани Мацюк, Ніни Тітарчук та Нелі Літвінової. Вони виконали пісню “Сини України”. Олена Майбродська заспівала молоді пісню “Я іду багряним садом”, Алла Пятаченко та Валентина Наумова подарували твір ”Як надійшла любов”. Піснею “Гуцулка Ксеня в виконанні тріо Али Пятаченко, Олени Майбродської і Нелі Літвінової “Прометей” передав естафету чоловічій частині колективу. Пісню “Два кольори” виконав Вольдемар Туранський.

Співала Алла Пятаченко “Глибока криниця”, дует Тамари Азікової та Світлани Мацюк виконали “Цвіт пахучий білий”. Завершили народні аматори привітання молоді в гумористичному стилі. Оповідання  Павла Глазового прочитав відомий в нашому місті гуморист Віктор Бернага.

Відео дня

Третя частина виступу народного аматорського хору була адресована ветеранам Козятина. Для них в виконанні чоловічого ансамблю прозвучала пісня про козаків. Вона так і називається “Козацька похідна”. А весь хор ветеранів “Прометей” вже вітав залізничників. Вони їм заспівали пісню “Їхали козаченьки”.

Так непомітно збіг півторагодинний концерт. Концертсмейстер хору Валентина Гарнага від імені колективу хору ветеранів привітала мешканців нашого міста з нагоди свята, та подякувала козятинцям за те, що стали глядачами. Їх було небагато. А ті, що прийшли, то були справжні оцінювачі хорового мистецтва. Тож спеціально для палких друзів хору прозвучала пісня “Єднаймося друзі”. Виконував хор, солісткою була Валентина Гарнага.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up