Проблеми зі щитовидкою? Спробуйте цей наймогутніший засіб!

Проблеми зі щитовидкою? Спробуйте цей наймогутніший засіб!

Змішайте по 1 склянці меленої гречаної крупи, пропущених через м'ясорубку волоських горіхів і меду в чистому емальованому посуді і перекладіть в скляну банку.

Гречку потрібно дуже ретельно перемолоти в кавомолці до однорідного стану.

Не можна її замінювати гречаного борошном, тому що в ній немає тих корисних компонентів, що містяться в оболонці гречки. Горіхи прокрутити на м'ясорубці. Все залити медом і ретельно перемішати.

Зберігайте засіб в холодильнику.

Відео дня

Готову суміш потрібно вживати 3 рази на день перед пріемомі їжі по 1 ст. ложці протягом 1 місяця.

При бажанні можна додати в цю суміш мелену курагу або родзинки, для тих, хто має проблеми з серцем.

1 раз в тиждень за цілий день з'їжте цей склад, не беручи більше ніякої їжі, крім води.

Зробіть так 6 разів, т. Е. 6 тижнів. Потім через 1 місяць повторіть курс лікування.

Протипоказань у цього рецепта немає, крім алергії на мед.

Після курсу прийому цього еліксиру, ви самі відчуєте поліпшення. Уже після першого курсу зоб зменшиться, а після другого хвороба залишить вас. Перевіртеся на УЗД: щитовидка буде в нормі.

Завжди залишайтеся здоровими!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up