«Моєму синочку подобається!»: показали фото та розповіли про меню Козятинської ЦРЛ

«Моєму синочку подобається!»: показали фото та розповіли про меню Козятинської ЦРЛ
  • «Харчування повноцінне та смачне», «Моєму синочку подобається!», «Дякуємо за турботу!», — так охарактеризували сьогоднішній обід мами маленьких пацієнтів педіатричного відділення Козятинської ЦРЛ
  • Показали фото та розповіли, як харчуються пацієнти у нашій лікарні 

Тему харчування у лікарні підняли на сторінках медзакладу. Там зазначають, що останніх 10 років у Козятинській ЦРЛ при розробці лікувального харчування спираються на наказ Міністерства охорони здоров’я №931, яким у 2013 році був затверджений Порядок організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я.

 

Відео дня

 


Який саме має бути раціон пацієнта, залежно від його хвороби, визначає наказ МОЗ №931. 

— Спираючись на рекомендації медсестра з дієтичного харчування Козятинської ЦРЛ щодня для різних категорій пацієнтів розробляє і затверджує у директора лікарні меню-розкладку – документ, що характеризує якісний (вміст білків, жирів, вуглеводів та калорійність) і кількісний (норма закладки брутто і нетто) склад харчових раціонів. По суті документ є переліком страв добового раціону, розподілених на окремі прийоми їжі. У ньому зазначають масу продуктів, необхідних для приготування кожної страви, вміст основних харчових речовин та енергетичну цінність, — йдеться у дописі

«Харчування повноцінне та смачне», «Моєму синочку подобається!», «Дякуємо за турботу!», —  так охарактеризували сьогоднішній обід мами маленьких пацієнтів педіатричного відділення. 

Довідково

Харчування для пацієнтів стаціонарних відділень Козятинської лікарні є безоплатним для пацієнтів, адже входить у пакет оплачених державою послуг, згідно угод із Національною службою здоров’я України.


Нагадаємо, які види послуг планує надавати лікарня цьогоріч

Читайте також:

Львівський сирник, курячий шніцель і банош: що їдять наші діти у школах

Чим харчуються наші діти. Світлини обіду з сьомого ліцею

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yuriko_

    💗💗😘

keyboard_arrow_up