Мера Козятина виключили з партії Гройсмана і хочуть відкликати з посади за народною ініціативою

Мера Козятина виключили з партії  Гройсмана і хочуть відкликати з посади за народною ініціативою
  • Виключити Тетяну Єрмолаєву з членів партії та розпочати процедуру відкликання з посади міського голови за народною ініціативою. Таке рішення 30 січня 2024 року прийняли на З’їзді «Української Стратегії Гройсмана»
  • Сьогодні, 31 січня  Витяг із Протоколу Позачергового з’їзду Партії доставили до Козятинської міської ради.
  • Цю новину повідомила сама міський голова Тетяна Єрмолаєва та подала свій коментар у відеозверненні, як вона стверджує: «Хочу донести до громади, щоб не було ніяких пліток та трактувань»

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва записала важливе звернення до громади, у якому повідомляє — її виключили з політичної партії «Українська стратегія Гройсмана»

— Отримала сьогодні рішення від партії «Українська стратегія Гройсмана» про виключення мене із членів партії і про це хочу донести, щоб не було ніяких пліток, — говорить у відеозверненні Тетяна Єрмолаєва. — Витяг із рішення протоколу партії говорить про те, що до них звернулися депутати міської ради та депутат обласної ради 8 скликання Ігор Грубеляс. Є звернення голови Самгородоцького первинного осередка партії Гройсмана Людмили Лавренюк. Вони вказують на систематичні порушення норм законодавства, неетичну поведінку та нехтування норм моралі, невиконання обов'язків міського голови. Виходячи з цих  міркувань партія прийняла рішення про виключення мене із членів партії та об'явили — партія почне процедуру відкликання мене за народною ініціативою. 

Відео дня

Далі Козятинський міський голова згадала про всі труднощі та конфлікти. Це і ковід, і війна. Сказала, що вона ніколи не була політиком. Працювала фінансистом, займалася бізнесом. І через те політика для для неї є трохи дивною. Бо це є велика гра. І додала: «Люди за мене проголосували і люди мають право відкликати мене з цієї посади за народною ініціативою, але лише вони і більш ніхто. Партії — це важливо, але інтереси громади набагато вищі».

Пропонуємо переглянути відео

 

Читайте:

Бюджет-2024: на що підуть наші податки

На сесії сперечалися через 10 класи в школах

Хоч із суперечками, але затвердили — Козятин нарешті має бюджет на 2024 рік

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (46)
  • Даша

    В камеру зекам, вони знають що робить з таким лайном
  • Даша

    Підараска галіма
  • Oleh Shyrokov

    Ех, Tетянко,  Тетянко. ДоКерУвалася!
  • Lena Doğulu

    А де той аудит? Люди мають право знати, де ділись кошти громади.

keyboard_arrow_up