Козятинські аграрії долучилися до благодійності

Козятинські аграрії долучилися до благодійності
  • У зв’язку із поширенням вірусу COVID-19 по всій території України, та з огляду на ситуацію, яка склалась у багатьох країнах, ГО Райагрооб’єднання «Козятинська Рада сільськогосподарських підприємств» ініціювала збір коштів коштів
  • Для фінансування закупівель необхідних медичних виробів та медичного обладнання, призначеного для запобігання поширення COVID-19 на території Козятинщини, лікування хворих та збереження здоров’я медичного персоналу.

В кінці березня листи щодо благодійної допомоги було розіслано усім сільськогосподарським товаровиробникам району. Вже за тиждень на рахунку прийшло майже 100 тис.грн.

— Сьогодні ми маємо об’єднатися, аби підтримати медичну систему на усіх рівнях, та допомогти витримати удар і вберегти населення від пандемії та її наслідків. Закликаємо усіх аграріїв району: малі і великі фермерські господарства (СФГ та ФГ), сільськогосподарські кооперативи (СВК), товариства (ТОВ) та приватних підприємців (ПП) долучитись до нашої ініціативи, — пише райагрооб’єднання «Козятинська Рада сільськогосподарських підприємств».

В свою чергу, колектив Козятинської ЦРЛ дякує за постійну підтримку, та просить аграріїв акумулювати кошти на рахунку ради сільгоспвиробників , вони будуть використані на придбання дороговартісного обладнання.

Відео дня

Читайте ще:

Медперсоналу козятинськї міської лікарні безкоштовно пошили маски

Для працівників медицини закупили захисне спорядження

Козятинська ЦРЛ отримала респітатори, маски, костюми біозахисту
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up