Козятинська ЦРЛ отримала респітатори, маски, костюми біозахисту

Козятинська ЦРЛ отримала респітатори, маски, костюми біозахисту
  • Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації, лікувальні заклади восьми районів області вчора, 31 березня, отримали індивідуальні засоби захисту для медиків.
  • Це Жмеринська, Калинівська, Могилів-Подільська, Тростянецька, Шаргородська, Хмільницька, Козятинська та Вінницька районні лікарні.
  • Про це пише у ФБ козятинська міська рада

Відомо, що до Козятинської центральної районної лікарні надійшло 5600 масок, 2 пульсоксиметри, 2 інфузомати, 200 швидких тестів, 347 респіраторів, 25 латексних костюмів біозахисту, 6300 пар рукавичок, 100 бахіл. Від ГО «Подільська громада» — 73 фільтрувальних півмаски.

Також відомо, що Козятинський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги, планує закупити 700 захисних одноразових комбінезонів для сімейних лікарів, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Тендер на закупівлю засобів особистого захисту пройшов на порталі публічних електронних закупівель "Prozorro". Сімейні лікарі повинні отримати нові захисні комбінезони для можливого контакту з хворими на COVID-19 у найближчі дні 

Відео дня

Нагадаємо,  що Козятинчани і підприємства долучаються до боротьби з коронавірусом. Адже для того, аби допомогти медикам подолати COVİD-19, ЦРЛ відкрила банківський рахунок.


Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Арчі

    Чому у відділенні не видають хворим маски?
  • Сушко Оксана

    Хваляця масками,що ці маски аде все остальное.Скажіть скільки штучних апаратів,і всі остальні прибамбаси.Коли місто про дизинфікуйте,під'їзди ліфти помиють чому не пишуть,парк оброблять як у Вінниці коли це хто буде робити кінець кінцями.Ато розказують байки люди ними ситі треба не розказувати байок а реально робити.

    Людмила Роман reply Сушко Оксана

    Сушко Оксана це всі питання до мера
  • Ольга Павленко

    Краще нам розкажіть на скільки днів цього досить буде при повному загруженні  хворими? Не хваліться.масками. Де діагностика всіх медпрацівників.соцпрацівників? Де дезінфекція  міста.?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up