Козятинчанин Іван переміг стронгмена федерації в прогулянці фермера

Козятинчанин Іван переміг стронгмена федерації в прогулянці фермера
Стронгмени після останньої вправи
  • У Глухівцях на площі перед будинком культури проходили показові виступи стронгменів федерації України. Головним суддею силового шоу був голова федерації стронг спорту України Василь Вірастюк, найсильніша людина світу минулих років. Після кожної з п’яти вправ у виконанні учасників чемпіонату України силачам Козятинщини надавалася можливість спробувати свої сили в силовій вправі

Перед початком фестивалю силових видів спорту пройшов невеликий дощ. Це не завадило місцевим мешканцям і гостям села заповнювати площу біля будинку культури. На початок показових виступів до місця спортивного шоу прийшло близько 300 любителів стронг спорту. За кілька хвилин з’явився головний суддя показових виступів Василь Вірастюк.

– Ви не вірили, що ми приїдемо до вас. Ось я є Василь Вірастюк. Вас стільки багато, як ви дізналися, що ми до вас приїдемо? –.запитав багаторазовий чемпіон світу в глухівчан. 

– По інтернету, –  відповіли ті. 

Відео дня

– Так у вас же немає інтернету, я тільки що перевіряв. А, у вас кабельний, – продовжував поважний гість. – Я його не перевіряв.

Багато козятинчан виходили до спортивного снаряда заради селфі з Вірастюком Місцеві дівчата допомагають Сергію Пономарьову виконати вправу

Далі він познайомив громаду села з спортсменами федерації, які взяли участь у фестивалі: Богданом Ксенчуком, Денисом Дубровським і ветераном команди 35-річним Сергієм Пономарьовим.

Пізніше головний арбітр розказав, як буде проходити спортивне шоу. Спочатку стронгмени показують вправу, а місцеві богатирі за бажанням можуть спробувати повторити. Хто покаже кращий результат, той буде змагатися з спортсменом федерації. І так протягом п’яти запланованих вправ. Представив глуховецький гість свою помічницю— чемпіонку Європи в цьому виді спорту Тетяну Потапчук. 

Найкращий результат у вправі прогулянка фермера показв козятинчанин Іван

У першій вправі, яка називалася прогулянка фермера, серед місцевих богатирів брали участь Андрій, Віталій, Вадим, Олександр, Дмитро та Іван. Кращий результат виявився у останнього. Переміг Іван в змаганні зі стронгменом. Козятинчанин, якого можна побачити майже на всіх спортивних змаганнях, свої сорок метрів пробіг з 120-кілограмовою ношею, його суперник ніс в обох руках 200 кг.

Далі богатирі перевертали колеса вагою 360 кг, піднімали гантелі, у вправі «колода» в більшості спроб наші земляки виходили не колоду піднімати, а робити селфі з Василем.

В останній вправі замість богатирів Козятинщини на доріжку вийшли дівчата Марія та Вероніка.Тільки вийшли вони не вагу піднімати, в самі стали вагою для Сергія Пономарьова, який покружляв їх на «Колесі Конона» або каруселі.

На цьому приїжджі богатирі подякували за зустріч глухівчанам і за-пропонували, де кожен бажаючий міг фотографуватися з найсильнішою людиною планети. Ох і черга вишикувалась.    

Прикрі проколи шоу

Приїжджі гості дбали за здоров’ глухівчан. При виконанні силових вправ одягали на стронгменів-початківців захисне екіпірування. Але були й очевидні «промахи». В одному випадку головний суддя показових виступів, який знає всі тонкощі важкоатлетичного спорту, пустив до спортивного снаряда чотирнадцятилітнього підлітка, який, можливо, найважче в своєму житті ніс відро води. Видно було, що хлопець не спортивної статури і поняття не має, як виконувати вправу. 

У другому випадку були недоречні жарти судді. У нашого земляка під час виконання вправи стався прикрий випадок з одягом. У повному розуміння цього слова, в нього опустилися штани. Цей епізод викликав посмішку в багатьох. Тільки переважна більшість присутніх з розумінням поставились до того епізоду. А головний рефері з того випадку побудував гумор мало не до кінця шоу. 

Третій випадок був схожий до першого з тією різницею, що в першому випадку був підліток, а тут чоловік, якому починати займатися екстремальним спортом, мабуть, вже пізно. Серед охочих поборотися з вагою 120 кг був мешканець Глуховець на вигляд  пенсійного віку. І невідомо, чим би завершився його підхід до спортивного снаряда, якби за нього не заступився односелець. 

– Це наш найкращий працівник, не губіть його, він нам потрібний — це найкращий електрик, – сказав він  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up