Чи відкриють медпункт в селищі Залізничне?

Чи відкриють медпункт в селищі Залізничне?
Медпункт у Залізничному закритий майже пів року. Досі шукають фахівця
  • З жовтня у Залізничному не працює медпункт. Мешканці містечка хочуть через ЗМІ достукатися до влади і пояснити, в яких умовах живуть після закриття медпункту. Вони написали листа у редакцію «RIA Козятин», розповіла про ситуацію й мешканка Залізничного Тамара Шепелева.

– У нас велика кількість населення, близько 1100 дорослих, якщо не рахувати дітей. Більше половини – пенсіонери, – розповідає жінка. – В Залізничному вже була подібна ситуація у 2015 році. Тоді закрили медпункт, який більш 50 років працював на благо людей. Ми звернулися до вашого видання і після публікації в газеті медпункт відкрили. Допоможіть ще раз.

Тамара Шепелева розповіла, що у Залізничне приїжджав щотижня на три години лікар Віталій Булега. Коли пацієнтів побільшало, він став приїжджати двічі на тиждень.  

Відео дня

– Брав  з собою медсестру і роботи вистачало обом медикам, – розповідає жінка. – Але, на жаль, наш лікар захворів на онко, та за деякий час помер. Відтоді медичний заклад на Залізничному знов зачинений. Не приїжджає в медпункт Залізничного й медсестра, яка приїздила разом з лікарем. Коли медпункт працював, надавав велику допомогу мешканцям Залізничного — медики ходили на виклики, пацієнти отримували потрібні, прописані лікарем ін’єкції. Немає в Залізничному і аптеки. Тож купувати ліки доводиться в Козятині, – завершила свою розповідь пані Тамара.  

З питанням щодо медпункту у Залізничному ми звернулися до міського голови Тетяни Єрмолаєвої.

– Ми тільки нещодавно знайшли лікаря на місце Віталія Булеги, але за рядом об’єктивних причин він не може приїздити в Залізничне. В найкоротший термін спробуємо у Залізничне знайти фельдшера, – сказала міська очільниця.

Козятин продовжує боротьбу за ФАПи та амбулаторії

На Козятинщині ФАПи закривати не будуть

Усі медичні заклади сіл нашої ОТГ в руках іншої громади
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up