Біля Козятинського залізничного училища обрізали дерева. Пояснили чому

Біля Козятинського залізничного училища обрізали дерева. Пояснили чому
  • Днями у Козятині по вулиці Єдності біля Козятинського залізничного училища обрізали дерева
  • В Управлінні житлово-комунального господарства інформують — провели роботи з утримання зелених насаджень на території загального користування.

У соцмережах козятинчани поширювали фото і вимагали пояснень такої обрізки.

Як повідомляють у Козятинській громаді, обрізку гілля дерев на вул. Єдності біля училища провели під повітряною лінією електропередач.

— Потреба в таких роботах очевидна. Напруга в даній електромережі становить 10 тис. кВ. Гілля дерев нависає над проводами та в будь-який час може зчинити аварію в мережі. Потрібно взяти до уваги необхідність збереження зовнішнього освітлення вулиці. Гілля вказаних дерев стали перешкодою для руху маршрутних автобусів, про що неодноразово сповіщали перевізники, — пояснюють у повідомленні і додають — роботи з утримання зелених насаджень на визначених об'єктах благоустрою триватимуть до кінця року.

Відео дня

Довідково

Роботи сплановані згідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово- комунального господарства України від 10.04.2006 року №105, Правил охорони електричних мереж, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 р. № 1455 та Правил благоустрою території населених пунктів Козятинської міської територіальної громади від 23.09.2022 року.

Нагадаємо — берези обчикрижили так, що невідомо, чи відновляться

Читайте:

Дерев у Козятині вирізали більше, ніж посадили

 Як на Козятинському «Локомотиві» підтримують внутрішній порядок. Поділились фото

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Моя Европа

    просто цікаво а чим думали ті, хто садили дерева під леп?) і зараз ж такі самі керівники, спочатку садят ьпотім ріжуть) так посадіть в іншому місці в чом проблема? або деревця які не женутся так сильно в гору

keyboard_arrow_up