У «Смагронівців» — ІІІ місце у «Ляльковій виставі» і запрошення на гала-концерт

У «Смагронівців» — ІІІ місце у «Ляльковій виставі» і запрошення на гала-концерт
  • Наприкінці травня відбулася поїздка у м. Берегово (Закарпаття) на Гала-концерт Всеукраїнського фестивалю -конкурсу дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени -2024»
  • Самгородчани з народного аматорського театрального колективу «Smagron» — серед кращих

 

Як повідомляє Самгородоцький центр культури та дозвілля, розпочалось все з того, що народний аматорський театральний колектив «Smagron» (керівник Ольга Савенець) відправив на конкурс заявку та відео лялькової вистави «В нашій єдності дорога» (автор Дмитро Мальований).

Зауважують — конкурс державний (не комерційний), у кожній з 4-х номінацій є лише 3 переможці, а у фестивалі-конкурсі взяли участь 76 театральних колективів з 19 областей України (загалом 719 учасників).

Відео дня

— «Смагронівці» — серед кращих! ІІІ місце у номінації «Лялькова вистава» і запрошення на гала-концерт у Закарпатський обласний угорський драматичний театр! Далі підготовка і шлях до здійснення мрії. Дякуємо нашим батькам за довіру та спонсорську допомогу, адже саме вони взяли на себе всі витрати дітей по поїздці! Дружня команда, мандри, потяг, термальні води, Угорщина, сербський хліб, національна кухня, місцевий колорит, пам'ятки архітектури, гори, справжній Угорський драматичний театр, неймовірні враження та незабутні емоції — це все так важливо для дітей та справжніх артистів.

Читайте:

Люті козятинці запалили публіку в Чернівцях і Перемишлянах і зібрали для ЗСУ понад 30 тисяч

Влаштували подорож країною дитинства

Гроші — ЗСУ, артистам — оцінки, громаді добрий настрій, а дітям — улюблені гірки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up