Гроші — ЗСУ, артистам — оцінки, громаді добрий настрій, а дітям — улюблені гірки

Гроші — ЗСУ, артистам — оцінки, громаді добрий настрій, а дітям — улюблені гірки
  • У вівторок, 28 травня, в Комунальному закладі «Центр дозвілля» Махнівської сільської ради відбувся огляд колективів художньої
  • самодіяльності Махнівської громади. Уже стало традицією, що кожен спортивний чи творчий захід починається з подяки
  • захисникам України. Звучить Славень України, низькій уклін, хвилина мовчання і вічна пам’ять Героям.

Кожен звіт, огляд, конкурс це екзамен, який має бути кимось оцінений. До складу журі увійшли його голова поетеса, автор пісень Антоніна Петрушкевич та члени журі: начальник відділу освіти, культури та спорту Махнівської сільської ради Інна Поліщук і секретар сільської ради Неля Маліванчук. Головний організатор заходу — «Центр дозвілля Махнівської ради та її директор Олександр Бонюк. Він же звукооператор і фоторепортер.

Ведуча святково-патріотичної програми —  Наталія Демишина.

Відео дня

Гостем свята був гурт «КАЛИНА» з Махнівки з солістами Марією Кулешею, Людмилою Косаринської, Світланою Матвійчук, Юлією Мельник та керівником народного ансамблю Антоніною Петрушкевич. Вони виконали пісні «Зозуленька», «Сонце-колісниця» «Цвіте калина».

У святі дітей, музики, поезії і танцю були представлені жанри художньої самодіяльності: вокальний, вокально-хоровий, ліричного і поетичного слова, інструментальний та хореографічний.

Усі  самодіяльні колективи сільських будинків культури намагалися представити журі свої напрацювання: від сценічних костюмів до майстерності і природного таланту артистів сцени. Судячи з того, як глядачі аплодували артистам, вони приємно вразили.

Серед багатьох колективів, чиї виступи зірвали шквал аплодисментів, стали:

народний ансамбль «КАЛИНА», Аміна Фурдига з Садового, танцювальний колектив «АНІС» с. Марківці, солісти КЗ «Центр дозвілля» с.Махнівка Соломія Білінська, Даша Чагарук, Юлія Габрієль, Маша Шевчук, а також танцювальні колективи «Юність» та «Веселики», вокальний ансамбль

«Яворина» Медведівського сільського клубу з солістами Нелією Вільчинською та Оленою Полло, соліст Ілля Зіньківський, СБК с. Поличинці, вокально-хоровий колектив «Криниченька», СБК с. Безіменне, співачки Анастасія Шевчук та директор Куманівського будинку культури Людмила Гижа, вокальний гурт «Криниченька» Махнівського КЗ Центр надання соціальних послуг.

В інструментальному жанрі високий рівень майстерності показали Олександр Ткачук, Артем Рибачук, Владислав Шпак та Івета Куца Махнівська ДМШ, а також вихованці даного закладу, які подарували глядачам кілька запальних танців.

Серед читців художнього слова вирізнились майстри ліричного читання, вже згадана Людмила Гижа та Анастасія Которощук із села Марківці.

Для розваг дітей поставили гірку, яку привозять у Махнівку на всі дитячі заходи добродії з Житомира. По завершенні концертно-патріотичної програми рахункова комісія перерахували, скільки зібрали грошей на ЗСУ — 8 тисяч 469 гривень.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up