Забрав чужу картку з банкомату, витратив з неї понад 10 000 гривень, а потім спалив її

Забрав чужу картку з банкомату, витратив з неї понад 10 000 гривень, а потім спалив її
  • У вівторок, 21 листопада поліцейські Вінниччини встановили правопорушника, який викрав гроші з банківської картки жінки.
  • Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

З повідомленням про те, що випадково залишила картку в банкоматі до поліції звернулася 35-річна мешканка нашого району

Згідно з виписками з карткового рахунку потерпілої поліцейські встановили, що протягом всього дня невідома особа здійснювала розрахунки цією карткою в магазинах обласного центру.

Завдяки перегляду камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу правопорушника, причетного до злочину. Ним виявився 19–річний житель Одеської області.

Відео дня

— Як з'ясували правоохоронці, чоловік побачив у банкоматі залишену картку та не повідомив про знахідку. Зловмисник спробував розрахуватися нею. Після вдалої купівлі правопорушник користувався банківською карткою упродовж дня, розраховувся в магазинах та грав в онлайн-казино. Загалом підозрюваний витратив понад 10 000 гривень, а картку спалив, — повідомляє Поліція Вінницької області

Довідково

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.


Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up