За зґвалтування двох дітей жителю Вінниччини загрожує до 15 років тюрми

За зґвалтування двох дітей жителю Вінниччини загрожує до 15 років тюрми
  • Слідчі слідчого управління завершили розслідування та скерували до суду справу проти 28-річного жителя області
  • За вчинення ряду особливо тяжких злочинів чоловікові загрожує до 15 років тюрми.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що в березні цього року зловмисник запросив 13-річну потерпілу, з якою познайомився у соціальних мережах, до свого дачного будинку в одному із районів на Вінниччині. Після спільного відпочинку, підозрюваний, користуючись своїми віковою та фізичною перевагами, утримуючи руки малолітньої, зґвалтував дівчинку.
 

зґвалтував двох дітей: слідчі слідчого управління завершили розслідування та скерували до суду справу проти 28-річного жителя області


Також зібрали докази причетності фігуранта до ще одного аналогічного злочину. У 2018 році він за схожих обставин зґвалтував 14-річну дівчинку.

В кінці червня цього року слідчі повідомили чоловіку про підозру та суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
— Після внесення застави 805 200 гривень чоловіка випустили з ізолятора тимчасового тримання. Згодом він порушив умови обраного запобіжного заходу і слідчі спільно з прокурорами Вінницької обласної прокуратури звернулись до суду з клопотанням щодо переобрання зловмиснику запобіжного заходу та перерахування внесеної підозрюваним застави для потреб Збройних сил України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців: 805 тисяч гривень були перераховані захисникам, а чоловіка помістили до слідчого ізолятора, — повідомляє поліція Вінницької області

Відео дня
За вчинення злочинів, передбачених ч.ч. 3, 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 3 ст. 156–1 (Домагання дитини для сексуальних цілей) Кримінального кодексу України обвинуваченому загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vovka Zhabotenko

    Зразу на смертну і всі питання
  • Vovka Zhabotenko

    І тепер годуй цих уїбанів
  • Olga Melnick

    Для таких виродків в законі повинно бути вказано :"...15 років позбавлення волі з кастрацією...", але й поведінка дівчинки неоднозначна.
  • Иннуля Терещук

    Страх що робиться в нашому місті!!!!

keyboard_arrow_up