«Що то за істота, що таке вчворила»: що у Сигналі кажуть про вбивцю дружини та доньок (ОНОВЛЕНО)

«Що то за істота, що таке вчворила»: що у Сигналі кажуть про вбивцю дружини та доньок (ОНОВЛЕНО)
  • Нагадаємо, моторошна трагедія сталася у Польщі з нашими земляками, в родині Хоменчуків із Сигналу Козятинської громади. Вбили молоду 29-річну жінку та двох її маленьких доньок —1,5 та 4,5 років. У страшному злочині зізнався 42-річний батько дітей.
  • Наші журналісти поспілкувалися зі старостою Сигналу Ольгою Козак. Вона розповіла, що Юлія - єдина донька Людмили та Василя. Те, що сталося з нею та її дітьми, не вкладається в голові.

Тіла загиблих українців знайшли в будинку цієї суботи, 18 листопада у населеному пункті Пущиково, що у передмісті Познані. Під час допиту в прокуратурі Познані підозрюваний зізнався у скоєному і розповів, як це було.

 


 

Відео дня


«Що то за істота, що таке вчворила»

— Наразі тітка і мама загиблої Юлії та її донечок, знаходяться у Польщі. А до батька через день приїздить швидка допомога, — розповідає Ольга Козак. — Це їхня єдина донечка та троє внучат. Родина благополучна, звичайна, в селі про них нічого поганого не скажуть.

Першим допис про допомогу виклала Поліна Кочина, вона також мешканка села, Ольга Коржевська теж, це друзі родини. Збір коштів продовжується, вони планують привезти тіла на поховання сюди, в Сигнал. Юлія народилася і виросла тут. Не вкладається в голові, що то за істота, що таке вчворила. 

Запитали Ольгу Козак також, звідки зять родини Хоменчуків, чи він сигнальський.

— Ні, він не сигнальський, козятинський, працював в одному із місцевих кафе кухарем, а Юля — офіціанткою. Там вони і зійшлися.



— Ще одного вбивцю своєї дружини Юлії та двох донечок Марійки-1,5 роки та Даринки - 4,5 маємо, жителі Вінниччини. Він їх просто задушив. І 4 дні жив у квартирі з трупами і прийомним сином у Польщі. Відомий і амбітний кухар. Його пам’ятає і чимало журналістів — хвалився цей Сергій Трончук, що в Москві навчався, у зірок кухні Франції. Але ось таким страшним злочином у Польщі, Познані, зганьбив страшно і підло наш народ…Пив, грав у азартні ігри, ніде не працював! — написала на своїй сторінці Тетяна Редько в місті ВінницяСпіввласник медіа-корпорацііі « 33 канал» 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Надія Кучер

    Дуже жаль Юлічку та її діточок,хіба хто міг подумати,що таке станеться,але любов зла, полюбила козла вбивцю.
  • Veronika Qnatjuk Qnatjuk

    Наркоман!
  • Лариса Щербатюк

    Потвора .
  • Людмила Постоюк

    Це просто жах...

keyboard_arrow_up