З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали

З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
  • У ніч на 25 березня в місті Козятині 50-річний чоловік з місця увіковічення пам’яті загиблих військовослужбовців викрав поминальну лампадку.
  • Поліцейські встановили зловмисника, який вчинив наругу над Меморіальним комплексом загиблим захисникам України

Про те, що зникла лампадка у поліцію повідомив батько полеглого воїна.

У ході оперативно-розшукових заходів та завдяки перегляду камер відеоспостереження поліцейські відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, причетного до скоєного. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Як з’ясувалось чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Відео дня

— Викрадені речові докази у правопорушника вилучені. За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 КК України (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі, — інформують у поліції Вінницької області

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, злодія, який скоїв наругу над могилою Воїна у Титусівці, засудили до шести років тюрми

Читайте:

Вдарив сусіда ножем у шию: моторошний замах на вбивство стався у нашому районі

«Надув» 2,5 проміле. У селі Козятині зупинили п’яного водія

Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Лідія Бабюк

    Тому я і не читаю газету ...її казочки ні про що....Ця газета ніколи не пише конкретних.Різні плітки.догадки..Хтось сказав.комусь сказав.мабуть сказав....----така у газети  "політика" написання.
  • Надежда Якимова

    Іноді дивуєшся вчинкам молоді...,а тут..50 ...ніби вже й досвідчена мала би бути людина.Але ж мораль цього вчинку так ,,мерзота і нелюдь ,вона і Африці мерзота .,,Цікаво для кого і куди він її вкрав ?Може для себе ,,любимого,,Немає нічого ні святого ні грішного.Шкода ,що не знаємо хто...плюнути б йому в ту безсовісну харю.
  • Людмила Пирогова

    Просто скотина нема слів
  • удача завжды

    немае ничого  святого.....маючы вже не молоди  рокы.....и таке  вчыныты.....вона ж та лампадка  була  чымось  прыкриплена....то мабудь вин  пидходыв до неи  декилька  разив...щоб  таке  скоиты......не выстачае слив  обурення ...дав господь рокы......а розум  десь  задержався.....стыд  та  сором......показаты таку потвору потрибно на весь район......щоб и иншым не було бажання таке втворыты....

keyboard_arrow_up