Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди

Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
  • У Хмільницькому районі чоловік ножем поранив знайомого та втік з місця події
  • Правоохоронці затримали підозрюваного у процесуальному порядку. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі

За попередньою інформацією слідства, 21-річний хлопець разом із товаришем прийшли до помешкання 59-річного знайомого. Розпивали спиртне. Згодом господар звинуватив своїх гостей у зникненні свійської тварини. Чоловік взяв до рук ножа та почав ним погрожувати. В той час, гості вибігли із домоволодіння підозрюваного, а він, озброївшись ножем, направився на їх пошуки.

Знайшовши потерпілого у сусіда, чоловік завдав знайомому множинні удари задньою частиною ножа по різних частинах тіла та наніс ножове поранення в плече та грудну клітину після чого втік з місця події.

Відео дня

— Затримали фігуранта співробітники Хмільницького районного відділу поліції за місцем його проживання. В будинку чоловіка слідчі провели невідкладний обшук, в ході якого виявили речові докази. Вилучене направлено на експертизу. Потерпілого госпіталізували до лікарні, — повідомляє поліція Вінницької області.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Суд обрав його запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За вчинене нападнику загрожує покарання — до 8 років позбавлення волі.

Читайте:

Вдарив сусіда ножем у шию: моторошний замах на вбивство стався у нашому районі

Близько 700 тюків у Йосипівці підпалив місцевий мешканець. Йому за це «світить» до 10 років тюрми

Злодія, який скоїв наругу над могилою Воїна у Титусівці, засудили до шести років тюрми

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up