«Надув» 2,5 проміле. У селі Козятині зупинили п’яного водія

«Надув» 2,5 проміле. У селі Козятині зупинили п’яного водія
  • У селі Козятині в першій половині дня, 22 березня патрульні затримали водія автомобіля, який, як виявилось згодом, був добряче напідпитку.

Про те, що нетверезий чоловік сів кермо автівки, до поліції повідомили очевидці. За інформацією козятинських правоохоронців водій — військовослужбовець. Під час зупинки його поліцейськими, почав «дебошитири», відмовлявся проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння. В підмогу викликали військову службу правопорядку

— На водія склали відповідні протоколи, за керування в стані алкогольного сп'яніння, за відмову освідування, — каже заступник начальника козятинського відділення поліції, начальник сектору взаємодії з громадою Євген Трайдакало, — А вже коли його забрали у військову службу правопорядку, він «надув» 2,5 проміле, при нормі 0,2. Автомобіль забрала дружина, адже затримали правопорушника неподалік місця проживання.

За те, що сів за кермо нетверезий, водію загрожує покарання за статтею 130 Адміністративного кодексу України «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». Тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Відео дня

Читайте:

У Самгородоцькій громаді поліцейські зупинили водія, який був напідпитку

Смертельна аварія у нашому районі: під колесами авто загинув пішохід

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ира Василишина

    Це дуже добре що п'яних водіїв ловити.
    Адже де ті патрульні діваються коли водії які на малому базарі як їдуть так стають.
    От сьогодні наблюдала таку картину на базарі водій який торгував рибою як хотілося  йому так і поставив своє авто.
    Патрульні проїхати і даже ніц мове.

    Козак Ганна Трохимівна reply Ира Василишина

    Ира Василишина патрульні вже рибки жареної наїлись😂от і по вилазило їм!
  • Юрий Волынец

    Тут здоров'я треба мати, це не спорт 😁😁😁

keyboard_arrow_up