Вдарив сусіда ножем у шию: моторошний замах на вбивство стався у нашому районі

Вдарив сусіда ножем у шию: моторошний замах на вбивство стався у нашому районі
  • Поліція Калинівки затримала підозрюваного у замаху на вбивство
  • Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами.

За попередньою інформацією слідства, 23 березня нетверезий 33-річний мешканець одного з сіл Калинівської територіальної громади за відсутності вдома колишньої дружини проник до її будинку. Це побачили сусіди й зателефонували жінці.

— Через те, що ексчоловік міг поводити себе агресивно, вона попросила односельців зайти в будинок разом з нею, щоб перевірити у якому стані перебуває чоловік. Коли двоє сусідів та жінка прийшли на територію домоволодіння, зі зловмисником у них виник конфлікт, у ході якого останній вдарив одного з чоловіків ножем у шию, — повідомляє поліція Вінниччини

Вдвох селянам вдалось вихопити ніж та тримати нападника до приїзду поліції.

Відео дня

38-річному потерпілому надали необхідну медичну допомогу. Нині його життю нічого не загрожує. Зловмисника затримали поліцейські у процесуальному порядку. Також відомо, що його обвинувачують у скоєнні ряду майнових злочинів, по яких справа слухається в суді.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу повідомили затриманому про підозру у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід.

 

Читайте також:

Гасили цілу ніч. У Йосипівці згоріло близько 650 тюків соломи

«Надув» 2,5 проміле. У селі Козятині зупинили п’яного водія

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up