Пограбували храм, що будується

  • 498

Злодіїв цікавлять металеві речі

...

У екслюзивному інтерв’ю газеті "RIA-Козятин" отець Антон Борис розповів про пограбування у церкві, яка будується в Козятині. Це парафія Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

— Двоє підлітків зламали вхідні двері і, що було металеве, забрали.

Відео дня

— Підлітків правоохоронці затримали?

— На дану пору ні.

— Тоді звідки відомо, що грабіжники підлітки?

— Їх бачила жінка, коли тікали з території храму. Вона й викликала поліцію. А вони в свою чергу знайшли мене

— Відомо, на яку суму і що забрали крадії?

— На даний час йде інвертерезація. Чогось сказати конкретно поки не можу.

Під вечір, святий отець Антон Борис написав на офіційній сторінці церкви у ФБ: “Цікаво виходить. Сьогодні відбулася крадіжка, а кілька хвилин назад прийшла пожертва на наш храм. Благослови нас Боже та жертводавця пані Лесю. Хто б хотів підтримати будову нашого храму, то можна скласти пожертву на карту приватбанку з поміткою пожертва на храм: 5168757336043528.”

Коментарі (3)
  • Anton Borimskiy

    Цікаво чому релігія податки не сплочує, а поліція мої податки на них витрачає.. невже бог не може сам захистити свої капища?
  • Виктор Ставничий

    коли вже почнем будувати школи і дитячі садочки?

    Anton Borimskiy reply Виктор Ставничий

    релігія вчить бути покірним терплячим рабом , а школа, хоч і поганенько, але вчить думати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 У Поличинцях горів житловий будинок 13:32 Микола Чугай з Козятинщини отримав медаль «Захиснику України» від Головнокомандувача ЗСУ 12:37 У нашому районі загинула 61-річна скутеристка 11:00 Чи залишиться козятинський танк на своєму місці? Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 10:13 Виборов право на присвоєння звання кандидата у майстри спорту та здобув золото на Чемпіонаті України 09:15 Вікна: як обрати і де купувати? (Новини компаній) 09:12 Сьогодні День вишиванки: цікаві факти та програма заходів для козятинців 08:13 Погодинні відключення світла на Вінниччині: дивіться попередній перелік черг для Козятинщини 20:39 Наш захисник Олесь Берт отримав в бою важкі поранення. Потрібна фінансова допомога 17:24 На «Талимонівці» хотіли зґвалтувати неповнолітню козятинчанку 16:48 Ліжко, матрац, подушка, ковдра: у Козятині переселенці отримали спальний набір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up