На виїзді з села Козятина сталася ДТП. У однієї із пасажирок — перелом руки

На виїзді з села Козятина сталася ДТП. У однієї із пасажирок — перелом руки
  • У середу, 17 січня на т-подібному перехресті між населеними пунктами село Козятин та село Вернигородок близько 12.45, сталася дорожньо-транспортна подія
  • Водій з Вернигородка на «Skoda Superb» втаранився у «FIAT Doblo», за кермом якого була мешканка Верболіз. Постраждали пасажири та водійка

Про аварію нам повідомили у козятинському відділення поліції. За інформацією заступника начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Дмитра Микитюка, водій «Skoda Superb», не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з автомобілем «FIAT Doblo», що рухався з Козятина. Пасажирка цього авто отримала травми. В неї — перелом руки.

Відео дня

Відомо також і про травмування інших пасажирів та водійки «FIAT Doblo».  Всіх їх доставили до Козятинської ЦРЛ.

Відомості внесені до ЄРДР  за статтею 286, частина 1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами —  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Карається штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо,  6 січня по вулиці Перемоги в селі Бродецьке Глуховецької територіальної громади сталася ДТП

  • 16-річний водій автомобіля ВАЗ наїхав на школяра, який рухався по узбіччю проїзної частини дороги в попутному напрямку, попереду автомобіля.
  • У результаті аварії, 12-річного місцевого жителя з отриманими травмами доставили до медичного закладу.

Читайте також:

За два дні — три ДТП з потерпілими. Не оминуло і наш районі — автівка протаранила відбійник

Згадуємо резонансні події, злочини та ДТП на Козятинщині у році, що минув

У Куманівці п'яний водій хотів відкупитися від поліцейських хабарем в 15 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

keyboard_arrow_up