За два дні — три ДТП з потерпілими. Не оминуло і наш районі — автівка протаранила відбійник

За два дні — три ДТП з потерпілими. Не оминуло і наш районі — автівка протаранила відбійник
  • Днями, 13 та 14 січня на території Вінницької області поліцейські зафіксували три ДТП з госпіталізацією потерпілих.
  • Одна з автопригод сталася у нашому районі — водій допустив зіткнення з відбійником з подальшим перекиданням автомобіля.

 

Так, за інформацією поліції Вінницької області, 13 січня неподалік Павлівки Хмільницького району 31-річний водій Audi, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де допустив зіткнення з відбійником з подальшим перекиданням автомобіля.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 40-річний пасажир, житель Вінниці отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до лікарні.

Відео дня

Ще одна аварія сталась 14 січня на автодорозі Р-08 сполученням «Немирів – Ямпіль». За попередньою версією поліції, 49-річний водій автомобіля Ford, мешканець Вінниці, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Hyundai під керуванням 52-річного жителя Немирівської територіальної громади. У результаті — 49-річна пасажирка Hyundai зазнала травмувань. Її доставили до лікарні.

Цього ж дня при в’їзді в с. Залужжя Теплицької територіальної громади 37-річний водій автомобіля ВАЗ, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen, за кермом якого перебував 25-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП керманич ВАЗу потрапив до лікарні

поліцейські вінниччини встановлюють обставини автопригод, внаслідок яких травмувались троє людей

— У водіїв відібрали зразки крові для проведення експертизи. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик

Довідково

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо,  6 січня по вулиці Перемоги в селі Бродецьке Глуховецької територіальної громади сталася ДТП

  • 16-річний водій автомобіля ВАЗ наїхав на школяра, який рухався по узбіччю проїзної частини дороги в попутному напрямку, попереду автомобіля.
  • У результаті аварії, 12-річного місцевого жителя з отриманими травмами доставили до медичного закладу.

Читайте також:

Рятувальники дістали з криниці 87-річну жінку без ознак життя

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergіо

    З такими комунальними службами і очільницею міста,  і у місті будуть ДТП і травмовані!

keyboard_arrow_up