Хоч яйце коти. У Глухівцях відремонтували частину вулиць Заводська -Кар'єрна

Хоч яйце коти. У Глухівцях відремонтували частину вулиць Заводська -Кар'єрна
  • Не так давно ми повідомляли, що у Глухівцях розпочнуть проведення капітального ремонту дорожнього покриття частини вулиці Кар’єрна (від ГРП-2 до перехрестя з вул. ім. К.Г. Богачука (дитячий садок)
  • Вже зробили і поділилися фото

Про завершення капітального ремонту вулиць  Заводська -Кар'єрна написав Oleg Tyden

Чоловік поділився гарною новиною. у себе на сторінці у соціальних мережах

Відео дня

— Мій другий проєкт, який я подав в нашу селищну раду став реальним. А саме капітальний ремонт дороги у напрямку «вул.Заводська - вул.Кар'єрна». Завдяки 422 підписам нашої громади та 11 підписам депутатів, ми змогли втілити це в реальність. Але на жаль були й такі хто говорив мені в очі, що я ніколи цього не доб'юся.Т ому дуже хочеться, щоб вони побачили, що можливо все, тільки для цього потрібно щось робити! Дякую людям, які повірили мені та допомогли це зробити. Хочу подякувати голові Глуховецької селищної ради. Амонсу Олександру Анатолійовичу за підтримку, участь та допомогу.  І хочу ще окремо подякувати депутатам, які мене підтримували і активно допомагали, Максиму Балановському, Олені Кирилюк. Дякую ЗСУ. — йдеться в дописі

На фото видно, яка дорога була

А ось яка стала

Реакції глухівчан

Додамо, наші журналісти побували у Глуховецькій громаді. Найперше, що вразило — рівні дороги, тротуари та дитячі майданчики.

Нагадаємо, цього літа козятинчани дочекались ямкового ремонту доріг. Та не всі задоволені його якістю.

  • Кажуть: «Нахіба їх так робити?». Бо ями закидають не всі і зішкрябаний асфальт подекуди не прибраний.
  • Чи контролює хтось якість виконання — запитали у ЖКГ

Читайте також:

Чи існує та прибиральна машина, яку купили за мільйон?

Прозора зупинка тепер не зовсім прозора

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (69)
  • Анастасия Ольховская

    Про який піар Ви говорите? Цю дорогу добився простий житель Глуховець, він не мер і не депутат!
    Так само він брав участь в конкурсі, виграв дитячий майданчик. Просто людина хоче змінити щось на краще в рідному селі. І кошти на дорогу були виділені ще задовго до війни,просто коли почалось повномасштабне вторгнення, їх заблокували. Гроші виділені на капітальний ремонт дороги, можна було використати тільки на дорогу(таке їх цільове призначення)
    Ця дорога не робилася 40 років.На фото нижче видно яка вона була.Нею їздять і ходять 90% населення і нею діточок возять в садочок...
  • Людмила Лавренюк

    Молодчинка! Робить для людей ! Хіба під час війни можна всі дороги поремонтувати?? Я впевнена з таким  головою у Вас в  громаді все буде добре ! І хто зна де,ще хто буде,адже війна продовжується і мабуть надовго!!! Робить погано,не робить також погано то як ?  А взагалі інших робіт проводити не потрібно, а все до копійрчки віддати нашим хлопцям,щоб прискорити Перемогу !
  • Ірина Ященкова

    Бо місцевий голова на свому місці, а наш в Самгородку, кажуть люди пляж за мільйон зробив. А дороги такі що голова відлетить. Ямка на ямці і ямкою підганяє.
  • Оксана Бойко

    Як завжди, молодці

keyboard_arrow_up