Вручили посвідчення: до козятинського депутатського корпусу приєднався Євгеній Буравський

Вручили посвідчення: до козятинського депутатського корпусу приєднався Євгеній Буравський

Вчора, 24 липня Козятинська територіальна виборча комісія постановила зареєструвати депутатом міської ради Євгенія Буравського («Європейська солідарність») та офіційно вручила йому посвідчення.

Про це на своїй сторінці написав Євгеній Малащук

Довідково

Євгеній Станіславович має багаторічний досвід керівника «Об’єднання ветеранів регіону виробничого підрозділу «Козятинська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Південно-західна залізниця» ПАТ Укрзалізниця» та користується повагою у громаді.

— Вірю, що спільними зусиллями всього депутатського корпусу, попри саботаж міського голови, нам вдасться вирішити нагальні проблеми міста та рухатись далі. Нагадаю, що після безпідставних звинувачень міського голови у ніби-то «співпраці депутатів з представниками країни-агресора», депутат міської ради Володимир Шавлюк («Європейська солідарність») склав свої повноваження. Від сьогодні, 25 липня до депутатського корпусу приєднався Євгеній Буравський, — йдеться у дописі

Відео дня

— Євген Станіславович виразив готовність працювати наполегливо та віддано, щоб внести позитивний вклад у розвиток нашої громади та сприяти кращому майбутньому для її мешканців. Дякуємо за рішення працювати на благо громади! — написали на сторінці Козятинської громади

Нагадаємо, через черговий зрив сесії у травні очільниця громади Тетяна Єрмолаєва записала звернення до голови Служби безпеки України з проханням перевірити низку депутатів міськради щодо наявності ознаків їхньої співпраці з представниками країни-агресора російською федерацією.

Читайте також по темі:

Ремонт дахів шкіл і ще 200 питань поставили на паузу — депутати знову зірвали сесію

Позачергова сесія у Козятині знову не відбулася. Мер звернулася до депутатів — відео

Скандал через сесію набирає обертів: до Козятина приїжджало телебачення

Знайшли рішення, як легалізувати квартальні комітети. Тепер справа за депутатами

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up