Випускник першого ліцею Богдан Шевченко з двох предметів набрав 200 балів з НМТ

Випускник першого ліцею Богдан Шевченко з двох предметів набрав 200 балів з НМТ
  • Випускник Козятинського ліцею №1 імені Тараса Богдан Шевченко за результатами НМТ набрав максимальну кількість балів з двох предметів — 200 балів з математики та фізики. А також отримав 195 балів з української мови
  • Вітаємо нашого талановитого земляка

— Щирі вітання Богдану, батькам, вчителям, які гідно підтримують імідж ліцею №1 імені Тараса Шевченка! Бажаємо вступу до омріяного вищого навчального закладу, успіхів у всіх починаннях, подальших яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів, — повідомляє адміністрація закладу.

В свою чергу під дописом мама випускника Marina Shevhenko дякує вчителям за такі гарні бали свого сина.

— Велика подяка вчителям. Це Яцик Тетяна Геннадіївна, Федорчук Любовь Василівна. За сумлінну працю та моральну підтримку. Тучак Аллу Анатольївну найкращого класного керівника, за розуміння і безграничну любов до дітей. Савчук Геннадій Станіславович — особливо вас, за вашу позицію, за позашкільні часи які ви проводите з дітьми, вкладаючи знання і досвід, — написала Марина.

Відео дня

Нагадаємо, цього року у Козятинській громаді 30 медалістів. Назвали їх імена. 5 червня 2023 року у приміщенні зали засідань міської ради відбулось урочисте нагородження обдарованих дітей.

Читайте також:

Випускний в укритті. Одинадцятикласникам двох ліцеїв Козятина вручили свідоцтва

Які гуртки працюють влітку

Це був півторагодинний музичний релакс: про випускний вечір 2023

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olga Konovalova

    Молодець!Бажаю досягти вагомих успіхів і доля,щоб булащ

keyboard_arrow_up