Які гуртки працюють влітку

Які гуртки працюють влітку
  • Школи громади вже пішли на канікули, а як щодо дозвілля?
  • Чи можна ходити влітку на співи, малювання чи танці і які ще є гуртки у нашому місті для юних козятинчан — дізнавалися наші журналісти

Центр дитячої та юнацької творчості — один із головних осередків дитячого дозвілля у нашому місті. Заклад працює вже протягом 35 років. І він не зачиняється для вихованців навіть влітку — тут продовжують роботу гуртки.

— У нас так само, як і в школі, на кінець травня вичитуються всі програми, тобто навчальний рік завершується, але на літній період заклад працює, — пояснює методистка Ольга Ткачук. — Ми маємо окремий план роботи на літо, гуртки функціонують і діти їх відвідують.

У Центрі дитячої та юнацької творчості працюють гуртки за різними напрямками. Тим, хто цікавиться, що всередині техніки і як це все працює, буде до вподоби гурток «Юні винахідники» та «Радіоелектронне конструювання». Перший підійде для дітей молодшої вікової категорії, другий — для дещо старших учнів.

Відео дня

На гуртку «Чарівна лоза» можна розвинути дрібну моторику, а ще навчитися робити оригінальні вироби з лози: це і корзини з вазами, і навіть картини. Якщо ваша дитина любить малювати, тоді їй на «Барви». Тут навчають не лише тонкощам образотворчого мистецтва, а й роблять поробки із природних матеріалів, що також допомагає дитині розвиватися.

Працює при центрі і шахова школа. А ще тут є туристично-краєзнавчий гурток «Авантуристи», де діти отримують корисні знання і здобувають навички виживання. Можна навіть підтягнути англійську — у Центрі дитячої та юнацької творчості є клуб «English for you».

У «Школі лідерів» діти навчаються спілкуванню, організаторським здібностям, а також здобувають навички, цікаві усім підліткам — вчаться знімати і монтувати цікаві відеоролики.

Натомість «Сходинки до знань» — гурток для менших вихованців. Тут дітей п’ятирічного віку готують до навчання у школі.

Вихованці гуртка «Сувенір» вивчають різні види декоративно-прикладного мистецтва. Діти роблять м’які іграшки, поробки, аплікацію, вироби з паперу. Тих, хто завітає до гуртка «Веселий кулінар» навчать готувати смачні страви.

У центрі можна і співати — тут є колектив естрадної пісні. А на гуртку «Традиційні види українського мистецтва» познайомитися із технікою виготовлення виробів, які з давніх-давен робили наші пращури. До прикладу, власноруч зліпити іграшку з глини чи зробити ляльку-мотанку.

— Окрім гурткової роботи влітку у нас ще будуть додаткові заходи, — каже Ольга Ткачук. — До прикладу, цієї середи для вихованців нашого центру буде розважальна програма.

Щоб записати дитину на гурток, достатньо звернутися до адміністрації (кабінет №27 чи №28). Детальну інформацію можна отримати за телефоном (04342) 2-00-58.

У Міському будинку культури також працюють гуртки і їх так само можна відвідувати влітку. Так само, як і в Центрі дитячої та юнацької творчості, при Міському будинку культури діє вокальний гурток. Тим, хто хоче спробувати себе в ролі актора, радимо записатися в театральну студію «Погляд». Якщо ваша дитина цікавиться малюванням і декоративно-прикладним мистецтвом, вам у творчу студію «Kids Art». А ще тут є хореографічний колектив, де вихованці займаються народними, класичними та сучасними танцями.

Розклад роботи гуртків та контакти керівників можна знайти на вікні Міського будинку культури.

 

Читайте також:

Як на День захисту дітей вітали студентів козятинського залізничного училища

День без портфеля в опорному ліцеї

У Козятинських школах пролунав останній дзвоник: зробили підбірку фото з соцмереж

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up