Це був півторагодинний музичний релакс: про випускний вечір 2023

Це був півторагодинний музичний релакс: про випускний вечір 2023
  • У міському будинку культури відбувся випускний вечір Козятинської дитячої музичної школи. 49 випускників отримали свої свідоцтва.
  • А глядачі в залі півтори години насолоджувались святковим концертом.
  • До вашої уваги фото та відео-репортаж з місця події

Вечір четверга, 26 травня, для вихованців Козятинської дитячої музичної школи був особливим. Адже він був випускним. Це завжди радісно, і водночас хвилююче. Позаду пройдені шкільні роки, конкурси, стіни рідної школи, а попереду — незвідане майбутнє.

Привітати випускників зібралася повна зала гостей. Тут їх батьки, вчителі, рідні, друзі та знайомі. Всі в очікуванні святкового дійства. І ось на сцені ведучі, вони ж і самі випускники — Тетяна Коваленко та Максим Студоляк.

Відео дня

Привітавши всіх з випускним вечором, розпочали концертну програму композицією «Музика звучить» у виконанні хору. 

Далі — щемлива мить. Зазвучали слова про нашу неньку-Україну, про незламний народ, про той біль від ран через війну, про неймовірну віру та подяку ЗСУ. Під звуки Державного гімну всі встали та поклали руку на серце. Хвилиною мовчання вшанували Герої та тих, кого вбив нещадний ворог.

Підкреслив патріотичну нотку виступ вокального ансамблю «Soprano» піснею «Буде весна». На сцену, під гучні аплодисменти, запросили винуватців свята — випускників. Їх цього року 49. Слово — за директором школи Оксаною Тихомировою.

Вона нагадала про всі випробування, які випали на долю вихованців школи: каратини, війна, онлайн та змішане навчання. Та все витримали, продовжували розвиватися та здобувати освіту.

— Це 62 випуск Козятинської дитячої музичної школи та перший — в умовах мистецько-музичної реформи і перший на посаді мене, як директора, — сказала Оксана Тихомирова. Всі випускники талановиті та творчі, багато з них є лауреатами та переможцями всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Та серед них є рекордсменка — Єлизавета Роєнко. Бажаю всім гарної долі, знайти себе в житті, миру та перемоги! В добру путь!

Для зачитання наказу та вручення свідоцтв  на святкову сцену запросили заступника директора з навчальної роботи Яну Андрійчук. 

Після офіційної частини щасливі випускники з грамотами та дипломами зайняли місця у глядацькій залі, а слово для привітання надали батькам.

А згодом, в їхню честь, зазвучала зворушлива композиція «Батьки мої» у виконанні Лілії Гайдучок.

Концертна програма набирає обертів. Публіку запалив хореографічний колектив «Елегія». У гарних національних костюмах танцювали «Доброго вечора, ми з України».

Завітали на випускний вечір секретар Козятинської міської ради Тетяна Римша та начальник відділу культури і туризму Світла Рибінська. Вони також сказали слова-вітання, ну а концерт продовжується далі. Глядачі насолоджувались мелодією скрипки від ансамблю скрипалів, слухали романтичні звуки гітари та сопілки (виконання Жанни Колодуб). Талановиті співачки Тетяна Коваленко та Ліза Роєнко зачарували своїм голосом та харизмою. А дівчата Вероніка Дячук та Маргарита Мальована, заграли чуттєвих «Романс». 

Надзвичайною, з розкішними костюмами, вийшла постановка танцю «Пори роки» від «Елегії». А голосисті солістки «Ліліани» зірвали гучні аплодисменти, співаючи про рідний край.

Родзинкою і завершальним виступом випускного вечора став номер духового оркестру. Заграли попурі на теми українських пісень. Це був півторагодинний музичний релакс від наших талановитих дітей та їхніх наставників. В добрий путь та добрий час

Пропонуємо переглянути яскраві моменти випускного вечора

Читайте також:

Дзвонили у вокзальний дзвін і зазирали всередину старого фотоапарата

На підтримку штурмової бригади «Червона калина» у Самгородку влаштували концерт

Дефілювали у  вишиванках і робили веселиків: у Козятині провели фестиваль гаївок

Барвисті та приодягнені. Як Козятин розквітнув вишиванками

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up