Відповіді на багато “Чому?”

Відповіді на багато “Чому?”

Голова ПП "Громадянська позиція" Анатолій ГРИЦЕНКО

Чимало з вас ставлять питання і щиро не розуміють, чому наша партія” Громадянська позиція” офіційно не присутня у наметовому містечку, чому я особисто і партія з прапорами не ходимо на віче і на марші протесту, організовані Михайлом Саакашвілі. Так само щиро відповім.

Ви не задумувалися, чому не лише “Громадянська позиція”, а жодна політична партія, парламентська чи позапарламентська, жодна активна громадська організація не беруть офіційно участі - ні в наметовому містечку, яке в жовтні місяці Саакашвілі розгорнув біля Ради, ні в організованих ним щотижневих віче і маршах протесту? Навіть ті громадські організації і партії, які разом з Саакашвілі починали спільну акцію 17.10.17. Навіть ті громадські організації і партії, які 10.09.17 солідарно підтримували Саакашвілі у наметовому таборі під Краковцем, захищаючи його право на громадянство. Навіть ті громадські організації і партії, які з березня проводять разом із Саакашвілі переговори про об'єднання в одну політичну силу. Солідарна підтримка Саакашвілі, якого влада переслідує, висловлена публічно, жорстко і неодноразово, але водночас - лідерів громадськості й партійних лідерів на акціях Саакашвілі поки немає.

Чому? Сторгувалися з владою, не хочуть більше боротися проти злочинного режиму? Неправда. Хочуть позбутися Михайла як конкурента на виборах? Дурниці, сам Саакашвілі балотуватися не має права нікуди, а його партія попри всі зусилля поки навіть близько не підійшла до 5% бар'єру. Тому що боягузи? Всі? Навіть ті, хто місяцями стояли на Майдані? Кого влада почала переслідувати ще тоді, коли сам Саакашвілі агітував за Порошенка і БПП? Чиї активісти і партійці загинули, отримали поранення на Майдані, а потім на фронті? Не складається.

Відео дня

А може, в іншому причина? В мережі люди активні й поінформовані - тож аналізуйте і думайте. Багато з вас уже зрозуміли суть проблеми.

Напевно і Михайлові треба над цим питанням задуматися. Варто скоригувати свої плани і дії, щоб вони дійсно сприяли єднанню заради країни і щоб були здійсненими, з урахуванням готовності суспільства до радикальних рішучих дій не фейсбучної - реальної. Почати нарешті слухати не тільки себе, утримуватися від одноосібних, не скоординованих з партнерами, контактів, заяв, рішень і дій, що потім дискредитують і самого Михайла, і всіх партнерів в очах суспільства.

Чи можливо це? Не знаю, але ми щиро би того хотіли. І тоді ми знову зможемо стати поряд, пліч-о-пліч, зможемо діяти спільно, в єдності - щоб люди бачили попереду і позитивну перспективу, і відповідальне лідерство.

Сподіваюся, свою позицію я виклав ясно і толерантно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up