«Торське любить Козятин». Назбирали і відвезли 200 пакунків для дітей прифронтових зон

«Торське любить Козятин». Назбирали і відвезли 200 пакунків для дітей прифронтових зон
  • Нещодавно по ліцеях та гімназіях Козятинської громади оголосили акцію «Розфарбуй вкрадене дитинство». Збирали іграшки, канцелярію, солодощі для дітей прифонтової зони
  • Зібрали 200 пакунків, які вже роздали діткам. Опублікували відео, як все пройшло

Директор Козятинського Центру дитячо-юнацької творчості Оксана Клірішенко на сторінці Позашкілля Козятин написала допис, в якому розповідає про зустріч з дітьми прифронтових зон, яким завезли пакунки від козятинчан.

— Зібрали 200 пакунків для дітей, у яких вкрадено дитинство! Повністю оплачена дорога! Частина зібраних речей залишилася навіть для нових проєктів! Частина печива і солодощів буде відправлена захисникам! Батьки, діти, працівники освіти Козятинської громади — ви неймовірні, — написала Оксана

Відео дня

Разом з цим Оксана Клірішенко подякувала усім, хто допомагав розфарбовувати дитинство і додає — за два дні провели 5 зустрічей з дітьми, які проживають у прифронтовій зоні… Олексієво-Дружківка, Торське, Софіївка, Ізюм, Малинівка. Роздали 200 подарунків, розмалювали більше 500 штук печива, які спекла Валентина Лясківська.

— Життя цих дітей суттєво відрізняється від того, в якому живемо ми. Дякую усім, хто не на словах, а у вчинках проявляє турботу і змінює життя інших!

 

Читайте також:

Зробили майже 2000 свічок та більше 1000 запалювачів, які вже гріють хлопців

«Маємо підтримувати наших воїнів, бо завдяки їм ми тут у теплі»

За донат у 200 гривень є шанс виграти сертифікат до стоматолога на 2 000

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up