За донат у 200 гривень є шанс виграти сертифікат до стоматолога на 2 000

За донат у 200 гривень є шанс виграти сертифікат до стоматолога на 2 000
  • Допомога армії. «З посмішкою для ЗСУ». Таку назву має благодійна лотерея, яку започатковує козятинський волонтер спільно з лікарями-стоматологами.
  • За 200 гривень донату на прожектор для ППО, можна виграти сертифікат на безкоштовне лікування зубів, чистку чи видалення зубного каменю.
  • Розповідаємо, коли стартує лотерея та як взяти участь

Ідея проведення благодійної лотереї «З посмішкою в ЗСУ» виникла у Сергія Сиваківського. Її ціль проста — залучити якомога більше людей донатити нашим військовим. Збиратимуть гроші на потужний прожектор для місцевого підрозділу ППО виробництва Вінницького заводу «Промавтоматика» — вартістю 34950 гривень.

— Останні місяці в нашому місті відбувались благодійні лотереї. Активісти виставляли на продаж зроблені своїми руками поробки. Я подумав, а якщо зробити предметом розіграшу щось необхідне всім? Приміром, стоматологічні послуги. Уявімо, що нам вдасться домовитися зі стоматологом або кількома. Вони виставлять на аукціон благодійні сертифікати на якусь суму.

Сертифікат — не іменний. Переможець зможе використати його в 2024 році сам, комусь передати чи подарувати. Кожен придбаний квиточок — це поповнення волонтерської карти. Він буде, до прикладу, вартувати 200 гривень. Таким чином зібравши 100 донатів по 200 гривень, можна зібрати 20000 гривень Трішки ще докласти і  буде прожектор для  ЗСУ.

Відео дня

До лотереї долучилися шість стоматологів Козятина

Сергій попросив допомогти в організації лотереї Людмилу Семенюк, яка вже має гарний досвід у таких заходах. Разом склали план та одразу взялися до справи. До благодійної лотереї «З посмішкою для ЗСУ» доєдналися наші козятинські стоматологи. Це Лариса Колісник, Дмитро Єдинач, Світлана Корчевська, Таїсія Кравченко, Олександр Нудний та Володимир Макогон. 

Стартуватиме лотерея з 25 січня. Як все працюватиме на ділі? Розіграють шість подарункових сертифікатів, які люб'язно надали вищеперераховані лікарі-стоматологи. Кожен із сертифікатів вартістю 2000 гривень може бути використаний на безкоштовне лікування зубів, чистку зубів чи видалення зубного каменю. Слідкуйте за лотереєю на сторінці Благодійного Фонду «Паросток Добра»/Charitable Foundation «Sprout Of Good» та Сергія Сиваківського у фейсбуці.

— Маленька, але важлива деталь! Для того, щоб ви не сплачували державний податок на виграний приз із суми 2000 гривень, приз передбачає оплату послуг лікаря-стоматолога за даними сертифікатами в розмірі 1 грн. Лотерейними квитками будуть ваші донати, — додає Сергій.

Один донат 200 гривень є одним лотерейним квитком. Більша сума донату ділитиметься на 200. Наприклад, 1000 грн/200 грн=5 лотерейних квитків. Тож шанси на виграш доволі непогані.

Як відбуватиметься розіграш?

Перекази коштів на вказані карти збору коштів можна починати з 25 січня та до моменту оголошення про завершення збору 100 донатів. Донати, з яких волонтери зможуть дізнатись прізвище та ім'я учасника — вважаються лотерейними квитками. 

— Перекази, по яких ми не зможемо знайти прізвище та ім'я добродія, будуть просто донатами на ЗСУ. Тому ми просимо власників карт Монобанку переказувати ваші донати на карту 5375 4141 2137 5074. Власників карт ПриватБанку — 5169 7451 0016 6906. Так ми бачитимемо прізвища тих, хто є учасником. Якщо ви є клієнтом інших банків, то прошу вас написати в приватні повідомлення мені (Сергію Сиваківському) та скинути скріншот переказу коштів. Якщо ж ніяким способом дізнатись прізвище та ім'я учасника ми не зможемо, то вважатимемо це вашим благородним вчинком-допомогою ЗСУ. За що будемо вам дуже вдячні.  Ми як організатори та наші рідні не маємо права на отримання призів. Однак, як і завжди, теж задонатимо свій внесок для ЗСУ, не претендуючи на призи. Тому лотерейних квиточків, які братимуть участь у розіграші буде менше, а ваші шанси на перемогу ще вищими.

 

Беріть участь. Донатьте на ЗСУ

Розіграш призів буде відбуватися методом електронного випадкового вибору чисел у прямому ефірі. Його проведе співорганізатор лотереї Людмила Семенюк. Про дату повідомлять додатково. Потім оголосять переможців та попросять їх зв'язатися з волонтерами, щоб вони змогли вручити призи. Переможці отримають сертифікати та зателефонують стоматологу, сертифікат якого вони виграли. Домовляться про дату прийому лікаря та зроблять свої посмішки ще більш сяючими. 

Виграний сертифікат можна буде комусь подарувати чи передати, але його не можна продавати.

— Звісно, ми не можемо передбачити всього, написавши тут 10 сторінок правил лотереї дрібним шрифтом, оскільки ми не професійні організатори лотерей, — зауважує Сергій. — Однак ми від щирого серця хочемо зробити нашу лотерею «З посмішкою для ЗСУ»  приємною для вас та корисною для ЗСУ. Беріть участь! Донатьте для ЗСУ!

Читайте також:

Військовослужбовці дякують козятинчанам за дрони

Козятинчанам, що воюють на Бахмутському напрямку, терміново потрібні далекоміри та тепловізори

Робитимуть дрони для наших бійців

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up