Самгородоцька громада провела в останню путь Героя Миколу Коновальчука

Самгородоцька громада провела в останню путь Героя Миколу Коновальчука
  • Сьогодні, 30 грудня, прощалися із загиблим військовим Миколою Коновальчуком.
  • Герой під час чергового завдання 24 грудня в районі Авдіївки, внаслідок дій ворога отримав поранення несумісне із життям.
  • В останню путь Миколу провели всією громадою, встеливши квітами дорогу.

— Кожна війна має своїх Героїв! Багатьом із них, на жаль, не судилось повернутися живим. Безжалісна війна забирає найкращих, — цитуємо повідомлення Самгородоцької територіальної громади. — Сьогодні, 30 грудня 2022 року в Самгородоцькій громаді провели в останню путь нашого земляка патріота та Героя — Миколу Коновальчука.

Микола народився 27 серпня 1979 року в селі Журбинці Козятинського району Вінницької області де проживав та навчався. Після закінчення строкової служби у м.Павлограді Дніпропетровської області, повернувся до рідного села, де одружився та ростив чотирьох діток.

Відео дня

З перших днів повномаштабного вторгнення встав на захист рідної землі. Служив у складі 110 механізованої бригади, брав участь в обороні Авдіївки.

Під час чергового завдання 24 грудня в районі Авдіївки, внаслідок дій ворога отримав поранення несумісне із життям.

Земляка прийшли провести військові, друзі та близькі. Дорога від батьківського будинку до кладовища була встелена квітами.

— Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував, — пише «Самгородок наш». — Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

 

Читайте також:

Десять місяців великої війни: хронологія подій у Козятині

Жалоба. На війні загинули наші земляки, Герої — Володимир Цимбарович та Володимир Кравченко

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lifecell User

    Спочивай з Богом

    Світла пам'ять тобі, воїне.

keyboard_arrow_up