Рік розпочався зі сварок і бійок

Рік розпочався зі сварок і бійок

Жителька міста викликала поліцію до своїх родичів, з якими вийшов конфлікт. У іншому мікрорайоні — сварилися сусіди.

1 січня

На вул. 8 Гвардійська біля кафе "Рідна хата" сварилися двоє так, що довелося дзвонити в поліцію, аби та їх утихомирила. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Близько 19-ї години цього дня на вулиці Васьковського біля магазину продтоварів 35-річний житель міста, керуючи автомобілем Peugeot, не впорався з керуванням та допустив наїзд на перехожих. Постраждали 42-річний та 30-річний жителі Козятина, які рухалися обабіч проїжджої частини. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху). Проводиться досудове розслідування.

Відео дня

2 січня

У Іванківцях зять за місцем спільного проживання сварився з тещею.

Жителька міста звернулася в поліцію із заявою на сусіда, який пошкодив її паркан. Інша — поскаржилась на сина, який вчиняє відносно неї насильство в сім’ї.

У Глухівцях тітка викликала правоохоронців до племінника, який вчиняв сварку. У Дубових Махаринцях під час сварки жінці наніс тілесні ушкодження односельчанин.

А на вулиці Олега Кошового в м. Козятин мешканці багатоповерхівки викликали слідчо-оперативну групу поліції на курильників в підвалі.

3 січня

У селі Козятині сварились мати з сином так, що довелося викликати правоохоронців.

У Дубових Махаринцях бабця онука втихомирювала поліцією.

Інший мешканець цього села на автомобілі "Джелі" в Козятині на Героїв Майдану наїхав на 60-річного пішохода, мешканця міста. Останній переходив вулицю по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід отримав “перелом правого колінного суглобу та ампутацію зубів”. Його госпіталізували у травматологію та розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху). Проводиться досудове розслідування.

4січня

Поскаржилася мати на сина (мешканці міста), який в п’яному вигляді за місцем спільного проживання поводив себе не адекватно.

Надійшла заява від жительки Києва, про те, що протягом останнього місяця 2017 року невідома особа пошкодила замок на вхідних дверях її будинку в селі Махнівка. Викрадені гроші та золото. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 КК України (Крадіжка). Проводиться заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину.
Жительці Лопатина за місцем спільного проживання погрожував фізичною розправою її чоловік. У Козятині ж знову зафіксували насильство в сім’ї — матері погрожував син.

5 січня

Знову в Козятині мати скаржилась на п’яного сина.

Написав заяву в поліцію житель села Лопатин, про те, що 30.12.2017 року близько 00 год. 30 хв. за місцем його проживання під час конфлікту йому було нанесено тілесні ушкодження жінкою на ім’я Тетяна. За даним фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 125 КК України (Тілесні ушкодження).

Жителька міста конфліктувала зі своїм чоловіком стосовно автівки. На місце виїжджала слідчо-оперативна група поліції.

Виїжджала поліція і до бешкетувальників біля кафе на вул. Пилипа Орлика.

6 січня

У жительки Козятина виник конфлікт з її чоловіком за місцем спільного проживання. На місце події направлялась слідчо-оперативна група поліції.

У Вернигородку на співмешканця заявила жінка, який за місцем спільного проживання вчиняє насильство в сім’ї відносно неї.

7 січня

Пошкодили вікна в дачному будинку, розташованому в дачному кооперативі "Тилемонівка".

У Козятині поліцейські мусили виїжджати на сімейну сварку, на конфлікт між чоловіками.

8 січня

Понапивалися і билися сп’янілі відпочиваючі одного з місцевих барів.

Жительки Козятина звернулась за допомогою до правоохоронців зі скаргою, що невідома особа стукає у вікна її будинку. На місце події направлено слідчо–оперативну групу поліції.

У Махнівці невідомі пошкодила вікна приватного будинку. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції. Проводиться перевірка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up