Пацієнти нашої лікарні отримали від волонтерів одяг-трансформер

Пацієнти нашої лікарні отримали від волонтерів одяг-трансформер
  • П’ять комплектів спеціального одягу, що зручно одягати та знімати людям із травмами кінцівок, передав пацієнтам травматологічного відділення лікарні голова Козятинського благодійного фонду «Паросток добра» Сергій Сиваківський.

До слова, волонтерський актив фонду ось уже два роки самотужки конструює та відшиває білизну, спортивні костюми, сорочки та верхній одяг із рукавами та штанинами на липучках/кнопках/блискавках.  Такий підхід до «палатного одягу» травмованих – ноу-хау самого пана Сергія та його друзів. Впроваджена ідея стала широко відомою на теренах України (півтора роки тому БФ «Паросток добра» отримав державний грант на виробництво) і наразі, як зауважив на сторінці Козятинської ЦРЛ волонтер, до його порад навіть дослухаються у Міністерстві оборони України при розробці подібних елементів одягу для догляду за пораненими військовими у госпіталях.

Для потреб пацієнтів травматологічного відділення Козятинської ЦРЛ благодійник передав 5 комплектів, що складаються із трусів, спортивних кофт та штанів. Усі комплекти одразу розійшлися за призначенням. Сергій Сиваківський пообіцяв і надалі допомагати пацієнтам медичного закладу таким необхідним і зручним у користуванні одягом.

Відео дня

Пошиття одягу-трансформеру та інші волонтерські потреби учасники благодійного фонду «Паросток добра» закривають самостійно. Тому, якщо ви хочете долучитися до благородної справи допомоги, – долучайтеся, ось реквізити:

Нагадаємо, Сергій Сиваківський підбив підсумки волонтерських буднів. Він та його команда тримають темп та щодня наближають перемогу.

  • Сергій каже: «В нашому списку вже 97 населених пунктів куди ми допомагали доставляти сировину»

Читайте:

Автівка роти вогневої підтримки Козятинської ТрО згоріла вщент. Оголосили терміновий збір

Оголосили збір на пікап у бригаду, де воює козятинчанин Василь Артемчук. Долучайтесь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up