Перестало битися серце лікаря-терапевта Валентини Воробйової

Перестало битися серце лікаря-терапевта Валентини Воробйової
  • Сьогодні перестало битися серце лікаря-терапевта Валентини Воробйової
  • «Весь свій земний шлях вона присвятила служінню здоров’ю козятинців» — кажуть лікарі-колеги

Сумну звістку повідомили на сторінці Козятинської ЦРЛ

Як йдеться у дописі, Валентина Воробйова багато років віддала відділковій лікарні, працюючи лікарем у терапевтичному відділенні, а згодом обіймаючи посаду завідуючої терапевтичним відділенням. Після ліквідації відділкової лікарні продовжила лікарську практику у Козятинській центральній районній лікарні.

— Тисячі працівників відокремлених підрозділів Козятинської дільниці ПЗЗ, члени їхніх родин завдячують і дотепер турботливій Валентині Іванівні Воробйовій своїм одужанням та життям. Вона була світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною. Прикладом для всіх нас. Зберігаємо у нашій пам’яті лише світлі спогади про Валентину Іванівну Воробйову та будемо пам’ятати її завжди. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи, — пишуть в адміністрації лікарні.

Відео дня

Також повідомляють — відспівування новопреставленої Валентини Воробйової відбудеться 14 лютого о 12:00 за адресою: вул. Героїв Майдану, буд. 15, кв. 12. Похорон на 13:00.

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Viktor Shkrabak

    We will remember. She was and is like great person and specialist.
  • Валентина Мельник

    Валентина Іванівна, доземний вам уклін, на жаль уже останній, за ваш професіалізм, за людяність, щирість душі.Ви були чудовим лікарем,    справжнім старшим колегою  і взагалі чуйною порядною людиною.Нехай хмаринки до Бога будуть  легкими.Царсиво небесне і Вічна пам'ять Вашим добрим безкорисним справам.АМІНЬ
  • Татьяна Трайдакало

    Вічна пам'ять та царство небесне.
  • Зинаида Мельничук

    Вечная память царство небесное очень хороший был и человек и врач

keyboard_arrow_up