Помер начальник козятинського залізничного вокзалу Анатолій Чабан. Прощання — завтра

Помер начальник козятинського залізничного вокзалу Анатолій Чабан. Прощання — завтра
  • Велика втрата у козятинській родині залізничників. Сьогодні, 5 січня передчасно пішов з життя Анатолій Іванович Чабан.
  • Він 23 роки очолював залізничний вокзал станції Козятин. Завтра, 6 січня у залі-ресторані  вокзалу відбудеться прощання

 

На 58 році життя зупинилося серце начальника залізничного вокзалу станції Козятин Анатолія Івановича Чабана. Ще вчора він був на роботі, жартував та мав далекоглядні плани. А сьогодні, 5 січня його вже не стало. Помер о 12 годині ночі. Раптово стало зле, викликали швидку, але… «Людина з великої літери, мудрий і справедливий наставник, справжній професіонал та знавець своєї справи. Таких керівників — один на мільйон. Він завжди відносився до працівників дуже лояльно, був ліберальним, йшов на поступки. Це непоправна втрата» — каже колектив вокзалу. 

Церемонія прощання відбудеться завтра, 6 січня. Як повідомили нам в адміністрації вокзалу, о 9.00 Анатолія Чабана привезуть з моргу на вокзал, у зал-ресторан. О 12.00 туди ж приїде священик, який проведе заупокійне богослужіння. О 13.00 — прощання. Похоронять Анатолія Чабана на міському кладовищі Козятина.

З біографії Анатолія Чабана

Народився 15 вересня 1966 року в місті Козятин, в родині залізничників. І мати, і батько працювали у цій сфері. Навчався у школі №1. Трудову діяльність на залізничному транспорті розпочав у 1989 році екіпірувальником (заправником) пасажирських вагонів вагонної дільниці Київ-Пасажирський. Згодом працював провідником пасажирських вагонів, інструктором, начальником поїзда, начальником господарського сектору. З 2000 року призначений на посаду начальника вокзалу станції Козятин. У 2003 році закінчив Київський університет економіки і технологій транспорту за спеціальністю «Рухомий склад та спеціальна техніка», у 2005 році у тому ж навчальному закладі здобув освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій». 

Відео дня

Очолював вокзал 23 роки. З 2001 по 2020 Анатолій Чабан був не тільки начальником вокзалу, а й керівником виробничого підрозділу вокзалу станції Козятин.

Мав дружину та троє дітей.

Вічна пам'ять та щирі співчуття рідним та близьким!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (26)
  • Іванна Бернацька - Співаченко

    Світла пам'ять та вічний спокій.
  • Жанна Раковская

    Вічна пам'ять.
  • Олег Петров

    Упокій Господи душу спочилого раба твого і даруй йому Царство Небесне! Амінь
  • Жаннет Замковая

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up