Ми пам'ятаємо. Сьогодні річниця загибелі нашого земляка-захисника Сергія Бігуна

Ми пам'ятаємо. Сьогодні річниця загибелі нашого земляка-захисника Сергія Бігуна
  • Рік тому,  6 жовтня, на війні загинув наш земляк, прекрасна, щира людина — працівник Іванковецької філії Козятинської гімназії № 9 Сергій Бігун.

Сергій Бігун народився у росії, в місті Балтійськ Калінінградської області. Його батько був військовим. Згодом сім’я Сергія переїхала до України і оселилася в Сарнах на Рівненщині. Після закінчення школи він вступив до училища, вивчився на механізатора меліораторних робіт. Життєва стежка привела Сергія на Козятинщину. Він став працювати оператором опалювальної системи в Іванковецькій школі.

Наступного дня після початку повномасштабного вторгнення Сергій Бігун пішов до військкомату, хоча мав родову травму правої руки. На службу його взяли стрільцем. Разом із побратимами виконував бойове завдання на Донеччині. У четвер, 6 жовтня, наш земляк потрапив під мінометний обстріл. Сергій загинув, отримавши поранення, несумісні з життям. Йому було 45 років. Без батька залишилося двоє донечок — Катерина та Ярослава.

— Щодня країна втрачає своїх Героїв, гине цвіт нації. Сьогодні річниця загибелі нашого Захисника, Воїна Бігуна Сергія Дмитровича, — написала очільниця громади. — Сергій похований на цвинтарі села Іванківці. Вічна слава та пам’ять Герою та щирі співчуття рідним!

Відео дня

 

Читайте також:

Живі, допоки пам’ятаємо. В Глухівцях з портретами 24-ох Героїв створили Алею Пам'яті

За рік війни Козятинщина втратила більше 60 Героїв. Згадаймо тих, хто загинув за нас

Світлини уже 54 Героїв: оновили дошку пам’яті

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Таня Дячук

    Вічна та світла пам'ять Герою
  • Наталія Ярощук

    Вічна і світла пам'ять... Царство небесне... Низький уклін герою.
  • Руслана Дрига-Гудзовська

    Вічна пам'ять Герою
  • Надя Ковалишина-Москаль

    Вічна пам'ять нашому земляку Герою ! Низький уклін. Рідним щирі співчуття.

keyboard_arrow_up